Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ. Της Μαίρης Καρά

Πετυχημένα ήταν τα συλλαλητήρια με χιλιάδες λαό που βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί, για τον παραλογισμό του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Αυτόν που επιβάλλει πέρα από κάθε λογική και ανύπαρκτη ανθρωπιά ο «εκπρόσωπος» του λαού παρανοϊκός Κούλης.... Αυτό το ανθελληνικό υποχείριο του Μεγάλου Αδελφού, που αποδεικνύει αναιδώς το απύθμενο μίσος του για την Ελλάδα. «Αγνωσται αι βουλαί του ζαβού»

Πετυχημένα ήταν τα συνθήματα του αγανακτισμένου λαού, για τον βίο αβίωτο, που τους έκαναν οι διεθνείς εξουσιαστές. Τα «συνέλαβαν» όμως οι επαγγελματίες ψεύτες πολιτικάντηδες, που στους φανατισμένους υπηκόους τους χρωστάνε την καλοπέρασή τους; ΄Η «στου κουφού την πόρτα…» 

Πετυχημένα τα μηνύματα εκτόνωσης των πολιτών, παρόλο που οι επιθέσεις με νερό και καπνογόνα από τον Στρατό Κατοχής, (κακώς τα λένε ΜΑΤ) τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή… αυτό που πετυχαίνουν πάντα οι αντιλαϊκές Κυβερνήσεις με την εμφάνιση των δικών τους «παιδιών», να προκαλούν τους οπλισμένους αντιπάλους τους… Ω! ποία κυνική υποκρισία!

Πετυχημένη θεατρική παρωδία στημένη από «ειδικούς» επιστήμονες του παρακράτους για διάλυση των διαδηλώσεων και για εκφοβισμό του οργισμένου λαού. Μόνος ανταγωνιστής τους ίσως, οι «διεθνείς» Μ.Κ.Ο. του «φιλάνθρωπου» μπάρμπα-Σόρος. Μόνο αυτές στήνουν τέτοιο παραπλανητικό σκηνικό και φυσικά προς όφελός τους. Κατά το Συμπόσιο του Πλάτωνος: Ο όμοιος τον όμοιο πλησιάζει…  «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει».

Όμως αποδείχτηκε, πως το μόνο όφελος των διαδηλώσεων είναι η προσωρινή εκτόνωση του λαού. Δυστυχώς κρατάει χρόνια η Ελπίδα για ανατροπή της Κυβέρνησης, αφού καμία δεν έπεσε από λαϊκή διαδήλωση. Επομένως τι νόημα θα είχε η συνέχειά τους, αφού οι ανθέλληνες πολιτικοί ποτέ δεν έδειξαν -τυπικά έστω - πως διακατέχονται από το Ελληνικό Φιλότιμο;

Φως φανάρι πως και η λέξη Πατριωτισμός ανύπαρκτη ή χωρίς νόημα στο λεξιλόγιό τους. Τι είναι γι’ αυτούς η Πατρίδα; Ένας όμορφος τόπος, που τους χαρίστηκε, για να ικανοποιούν τις κούφιες φιλοδοξίες τους; Η Ελλάδα ανήκει στα νεοταξικά αρπακτικά χωρίς ημερομηνία λήξης; Είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive