Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Έκθεση-βόμβα, γκρεμίζει τον Μητσοτάκη! Η Μέρκελ, δήλωνε φουσκωμένες πληρότητες στις ΜΕΘ για να επιβάλλει lockdown!

Τα νοσοκομεία σε όλη τη Γερμανία διόγκωσαν τα ποσοστά πληρότητας των ΜΕΘ τους για να λάβουν κρατικά χρήματα. Αυτοί οι παραποιημένοι αριθμοί των ΜΕΘ χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν την αναστολή των δικαιωμάτων των πολιτών και την κυβερνητική αρπαγή εξουσίας....

Μια εκρηκτική έκθεση του Ομοσπονδιακού Ελεγκτικού Συνεδρίου της Γερμανίας αποκάλυψε ότι νοσοκομεία υπέβαλαν ανακριβή στοιχεία πληρότητας Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για να λάβουν ομοσπονδιακή χρηματοδότηση. Επιπλέον, η γερμανική κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας της γνώριζαν ότι οι αριθμοί ήταν ανακριβείς τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2021. Παρ’ όλα αυτά, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επέβαλε τους πιο τυραννικούς και αντισυνταγματικούς περιορισμούς των ατομικών ελευθεριών της χώρας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με βάση παραποιημένα στοιχεία.

Η Ομοσπονδιακή Ελεγκτική Υπηρεσία απέστειλε την Τετάρτη στην

Επιτροπή Προϋπολογισμού της Μπούντεσταγκ (γερμανικό κοινοβούλιο) μια προς το παρόν αδημοσίευτη έκθεση 42 σελίδων. Η έκθεση έχει τίτλο “Σπατάλη χρημάτων στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας” και αποκαλύπτει ότι χρήματα των φορολογουμένων χρησιμοποιήθηκαν για να πληρωθούν κρεβάτια εντατικής θεραπείας που δεν χρειάζονταν. Κλινικές σε όλη τη Γερμανία διόγκωσαν τα ποσοστά πληρότητας για να λάβουν κρατικά χρήματα.

Από τον Νοέμβριο του 2020, τα νοσοκομεία λαμβάνουν κρατικές αποζημιώσεις μόνο όταν το ποσοστό πληρότητας είναι πολύ υψηλό, δηλαδή ο αριθμός των διαθέσιμων κλινών εντατικής θεραπείας είναι μικρότερος από 25% κενές. Το Ελεγκτικό Συνέδριο πιστεύει ότι αυτό αποτέλεσε επικίνδυνο κίνητρο για τη σκόπιμη μείωση του αριθμού των κενών κλινών που είναι διαθέσιμες για χρήση από ασθενείς του Covid.

Το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) της Γερμανίας αποκάλυψε σε επιστολή του προς τον ομοσπονδιακό υπουργό Υγείας Jens Spahn στις 11 Ιανουαρίου 2021 ότι τα νοσοκομεία ανέφεραν “μερικές φορές λιγότερες θέσεις εντατικής θεραπείας… από αυτές που ήταν πραγματικά διαθέσιμες”. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομοσπονδιακές υπηρεσίες γνώριζαν ότι τα στοιχεία για τις ΜΕΘ ήταν λανθασμένα, παρέμειναν σιωπηλές.

Η έκθεση αποκαλύπτει ότι οι αριθμοί των ελεύθερων κλινών εντατικής θεραπείας χειραγωγήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για να επιβληθούν αδικαιολόγητα λουκέτα και απαγόρευση κυκλοφορίας. Επιπλέον, η οικονομία και η κοινωνία της Γερμανίας έχουν υποστεί τεράστιες προσωπικές και οικονομικές απώλειες χωρίς λόγο.

Η κυβέρνηση κεφαλαιοποιεί τους ψευδείς αριθμούς

Καθημερινά έρχονταν ανησυχητικά μηνύματα από το κυβερνητικό Divi-Register ότι οι Γερμανοί ξεχειλίζουν από τις μονάδες εντατικής θεραπείας. Οι μονάδες εντατικής θεραπείας γέμιζαν γρήγορα, αναφερόταν, οπότε η κυβέρνηση έπρεπε να λάβει άμεσα ριζοσπαστικά μέτρα για την προστασία του κοινού.

Όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο RAIR Foundation USA, οι Γερμανοί τρομοκρατήθηκαν από την κυβέρνησή τους σε σημείο που παρέδωσαν τις προσωπικές τους ελευθερίες, κατέστρεψαν επιχειρήσεις και συμμορφώθηκαν με τα δρακόντεια μέτρα εγκλεισμού της Μέρκελ. Αυτά τα κρατικά επιβαλλόμενα μέτρα βασίστηκαν σε λανθασμένους αριθμούς ΜΕΘ, τους οποίους η κυβέρνηση γνώριζε και εκμεταλλεύτηκε για να αποκτήσει περισσότερη εξουσία.

Οι γιατροί εντατικής θεραπείας χρησιμοποίησαν τα ψευδή στοιχεία για να απαιτήσουν αυστηρότερα λουκέτα λόγω μιας υποτιθέμενης απειλητικής αύξησης των ασθενών εντατικής θεραπείας με κοροναϊό. Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ άσκησε πιέσεις στη γερμανική κυβέρνηση στις 16 Απριλίου 2021 για να περάσει το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ομοσπονδιακό φρένο έκτακτης ανάγκης, ισχυριζόμενη ότι θα προστατεύσει τις μονάδες εντατικής θεραπείας από την υπερφόρτωση. Η επικεφαλής του AfD, Άλις Βάιντελ, προειδοποίησε τότε ότι η Μέρκελ εκμεταλλεύεται τον κοροναϊό για να αποκτήσει απεριόριστη πολιτική εξουσία.

Το “αυταρχικό” φρένο έκτακτης ανάγκης της Μέρκελ και τα παραλυτικά λουκέτα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αρπαγή εξουσίας, αναφώνησε ο Βάιντελ από το βήμα του γερμανικού κοινοβουλίου. Τα μέτρα λουκέτου της Μέρκελ έχουν καταστρέψει τη μεσαία τάξη της Γερμανίας και τις επιχειρήσεις της:

Καταλαμβάνετε ολόκληρους κλάδους επιχειρήσεων απαγορεύοντας την κατοχή. Απαλλοτριώνετε τους λιανοπωλητές, τις εμπορικές επιχειρήσεις, τους εστιάτορες και τις τουριστικές επιχειρήσεις αναγκάζοντάς τους να κλείσουν για μήνες χωρίς καμία προοπτική διεξόδου. Αμέτρητα καταστήματα δεν θα ανοίξουν ποτέ ξανά. Οικογενειακές επιχειρήσεις γενεών εξαφανίζονται για πάντα. Η ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικής μεσαίας τάξης σπάει.

Εάν στην οργανωμένη Γερμανία, συνέβησαν τέτοιου είδους εγκλήματα, δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφιβάλλουμε, ότι στο ελληνικό Μπανανιστάν, έχουν γίνει τα ίδια και χειρότερα. Καλούμε και πάλι, τα πολιτικά κόμματα και τις Εισαγγελικές Αρχές, να διερευνήσουν τους θανάτους και τις πληρότητες στις ΜΕΘ. Τους θανάτους εκτός των ΜΕΘ και τις φαρμακευτικές αγωγές που χορηγήθηκαν στους αποβιώσαντες ασθενείς.

Πηγή: RAIR Foundation USA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive