Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Νεκροί 4 πιλότοι της British Airways μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού - Τι συμβαίνει; (βίντεο) .Πληροφορίες πως ισπανικές και ρωσικές αεροπορικές εταιρείες λένε σε εμβολιασμένους πολίτες να μην ταξιδεύουν λόγω του κινδύνου να εμφανίσουν θρόμβωση

Τέσσερις πιλότοι της British Airways πέθαναν μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα....   Όπως ανέφερε αρχικά ένας χρήστης του Twitter πέθαναν τρείς πιλότοι της British Airways μετά μία εβδομάδα τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού, ενώ στη συνέχεια υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν την εταιρεία να βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις με την κυβέρνηση σχετικά με το αν θα επιτρέψει στους εμβολιασμένους πιλότους να πετάξουν. Το πρόβλημα είναι ότι 80-85% των πιλότων της BA έχουν εμβολιαστεί.   

Το Reuters απάντησε στα δημοσιεύματα διαψεύδοντας τ' ότι υπήρχαν τέτοιες συζητήσεις, παρόλα αυτά επιβεβαίωσε τον θάνατο των πιλότων, αποκαλύπτοντας πως οι πιλότοι είναι τέσσερις και όχι τρεις.   Εκπρόσωπος της British Airways που μίλησε στο Reuters επιβεβαίωσε τους τέσσερις θανάτους, είπε όμως πως δεν υπάρχουν ενδείξεις πως σχετίζονται με τον εμβολιασμό τους.    Στο μεταξύ η United Airlines και η ένωση πιλότων της έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την απαγόρευση της αεροπορικής εταιρείας να υποχρεώνει τους εμβολιασμούς COVID-19 στους πιλότους της. "Επειδή ο εμβολιασμός COVID δεν είναι υποχρεωτικός, οι πιλότοι που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν δεν θα υπόκεινται σε πειθαρχία", ανέφερε η συμφωνία.   Ο διευθύνων σύμβουλος της United, Scott Kirby, είχε πει στους εργαζομένους σε μια συνάντηση τον Ιανουάριο ότι η εταιρεία μπορεί να καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους και παρότρυνε άλλες εταιρείες να κάνουν το ίδιο.    Η συμφωνία μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας και της ένωσης προσθέτει επίσης ότι οι πιλότοι που έχουν εμβολιαστεί θα δικαιούνται επιπλέον αμοιβή.   Εντωμεταξύ, το Sky News αναφέρει ότι ισπανικές και ρωσικές αεροπορικές εταιρείες λένε σε εμβολιασμένους πολίτες να μην ταξιδεύουν λόγω τους κινδύνου να εμφανίσουν θρόμβωση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive