Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

Αντικαθιστώντας τον Θεό με την Ιατρική (εμβόλια)……..

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) προειδοποιούν ότι η τεχνολογία RNA (mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια(Covid-19) έχει τη δυνατότητα να αλλάζει για πάντα το γονιδιωματικό DNA, καθιστώντας τα πιο ευαίσθητα σε ασθένειες και θάνατο...
Ο βιοχημικός και ο μοριακός βιολόγος Doug Corrigan, PhD, και η ομάδα του λένε ότι τα «εμβόλια» mRNA μπορεί να αλλάζουν μόνιμα το ανθρώπινο DNA μέσω της αντίστροφης μεταγραφής.
Το εμβολιο από την Pfizer-BioNTech ή τη Moderna είναι μια συνταγή για μόνιμες, αλλαγές στη ζωή του DNA που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θανατο.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε , ότι με το εμβολιο COVID-19, το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου κινδυνεύει, και δεν υπάρχει τρόπος να αναιρέσουμε τη ζημιά. Όσοι έχουν βάλει τα εμβόλια έχει πλέον καταστραφεί η ζωή τους, και ακόμη και αν μάθουν αργότερα την αλήθεια σχετικά με τις συνέπειες, δεν υπάρχει θεραπεία, συμπλήρωμα ή τεχνολογία που να μπορεί να επαναφέρει το σώμα τους σε κατάσταση προ-εμβολιασμού.
Έχουν υπογράψει ακούσια τα δικά τους ένταλμα θανάτου.
Πόσα εκατομμύρια θα πεθάνουν από το εμβόλιο για τα επόμενα 2-3 χρόνια; Τι θα συμβεί στην κοινωνία όταν αρχίσει τότε το κύμα του θανάτου; Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι εκατομμύρια άτομα θα γίνουν στείρα (τόσο άνδρες όσο και γυναίκες).
Οι παγκοσμιοποιητές δημιούργησαν το covid-19 ένα βιολογικό όπλο και το κυκλοφόρησαν στον κόσμο ακριβώς για να πιέσουν υποχρεωτικά τον εμβολιασμό, είναι όλα σκόπιμα σχεδιασμένα για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.
(Natural News) Ένας ειδικός φυσικός-πυρηνικός καρδιολόγος, Ο Δρ Richard Fleming προειδοποιεί για τους κινδύνους των πειραματικών εμβολίων, έχει μελετήσει διεξοδικά τις κλινικές δοκιμές για τα πειραματικά covid εμβόλια και κατανοεί την απάτη πίσω από τις κλινικές δοκιμές και τις εκστρατείες μάρκετινγκ εμβολίων. Ο Δρ Fleming προειδοποιεί ότι τα εμβόλια δεν έχουν αποδειχθεί ποτέ αποτελεσματικά για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου για την ανθρώπινη υγεία. Οι μελέτες αποτελεσματικότητας βασίστηκαν σε τυχαίες πιθανότητες και δεν διερεύνησαν ιικό φορτίο ούτε χρησιμοποίησαν επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια για να προσδιορίσουν εάν το εμβόλιο έχει κάποια επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου. Προειδοποιεί επίσης ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν ασθένεια Mad Cow σε ζώα - το είδος της νευρικής βλάβης που προηγείται του Alzheimer και άλλων νευρολογικών καταστάσεων που συχνά σχετίζονται με τα γηρατειά.
Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου προσδιορίστηκε με βάση τυχαία πιθανότητα, όχι επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια, οι εταιρείες Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson καθόρισαν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου με βάση τυχαίες πιθανότητες, παρακάμπτοντας επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια και αγνοώντας το ιικό φορτίο. Σύμφωνα με τα δεδομένα εξουσιοδότησης έκτακτης ανάγκης του FDA, δεν υπάρχει αποδεδειγμένη διαφορά μεταξύ της ικανότητας του εμβολίου να σταματήσει το covid σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο
Τα εμβόλια Covid θα προκαλέσουν αναπόφευκτα την Εξάρτηση από το Αντίσωμα, μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή
Στην πραγματικότητα, το εμβόλιο μπορεί να συμβάλει σε πιο σοβαρά προβλήματα υγείας και προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος…… πηγή: NaturalNews.co
Ο Δρ Sherri Tenpenny προειδοποιεί ….’’ Τα πλήρη αποτελέσματα του εμβολίου λαμβάνουν χώρα 4 - 14 μήνες μετά την ένεση και τότε ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει μαζικούς θανάτους από αυτήν την ένεση……Μόλις εμβολιαστείτε , δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε για εσάς, δεν μπορείτε να αποτοξινωθεί από το εμβόλιο!

3 σχόλια:

 1. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…
  Αντικαθιστώντας τον Θεό με τα ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥΣ.................

  «Παγώνουν» και οι πιο ψύχραιμοι με το BINTEO! Το πρότζεκτ για τον «έλεγχο» των γεννήσεων
  .
  https://www.el.gr/nea-taxh/pagonoyn-kai-oi-pio-psychraimoi-me-to-binteo/
  .
  Δείτε σε ένα βίντεο μία προσομοίωση τεχνητών μητρών για μαζική «παραγωγή« βρεφών» που παγώνει και τον πιο ψύχραιμο!
  .
  https://www.brighteon.com/6402caa3-c58e-4b98-9359-079c841b5bdb


  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ????????????
  ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ….

  Σας τα λέγαμε τόσα χρόνια και μας λέγατε τρελούς: Σούπερ μάρκετ χωρίς ταμίες: Τα αυτόματα ταμεία τώρα και στην Ελλάδα – Αντικατάσταση εργαζομένων από μηχανές …

  http://no2idcardgr.blogspot.com/2021/06/blog-post_11.html#more

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΑ ΛΈΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.
  Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΉΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΠΟΎ ΠΉΡΕ ΘΈΣΗ ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ;;;;;
  ΜΕ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΣΉΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΏΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ.
  ΕΊΝΑΙ ΠΛΗΝΗΜΕΝΗ......;;;; 'Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΑΊ ΑΝΆΞΙΑ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive