Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Απορώ: ΠΩΣ δεν τον έχουνε ΞΟΥΡΙΣΕΙ εκει πάνω.Αλεξανδρείας: «Στα ιερά τζαμιά λατρεύεται ο Θεός» – Άναυδη όλη η χριστιανοσύνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είχε ακουστεί τέτοιο πράγμα από χείλη ιερέως. ΟΥΤΕ ο Σουλτάνος δεν ΤΟΛΜΑΕΙ να πει τέτοια πράγματα. Μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμου, ότι «θα αγκαλιάσουμε τους Αλλοεθνείς θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας», έρχεται ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόδωρος Β’ να βάλει το κερασάκι στην τούρτα....  Εξομοιώνει τον Τριαδικό Θεό μας με τον Αλλάχ-Γιαχβέ του Ισλάμ!  Αυτό δεν το είχαμε ακούσει ακόμα από χείλη Αρχιερέως!  Δήλωσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας: «Στα ιερά τζαμιά λατρεύεται ο Θεός».  Όπως αντιλαμβάνεστε ζούμε έντονα τα «σημεία των καιρών». Τελικός σκοπός είναι η ένωση των θρησκειών υπό έναν θεό, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό της αγάπης και της μαθηματικής λογικής.  Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!  Δείτε το βίντεο:

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς οδεύομεν πρός την ακαθαρτσίαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    https://ethnikismos.net/2020/01/06/%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b7%cf%81%cf%85%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%89/ (· → αξιζει να ιαβαστει ολο,τωρα και με βουλα της εκκλησιας,οι απογονοι του γενναδιου προετοιμαζουν σιγα σιγα το εδαφος και η εκκλησια δυστυχως στα χναρια της προδοτικης αριστερας,κατα των συμφεροντων του ελληνικου λαου και υπερ των νεοταξιτων και ως δουλοι βοηθουν στην εξυπηρετηση των σχεδιων τους μεταξυ αυτων και ο ισλαμοφασισμος-εποικισμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε ότι θα έλθει καιρός κατά τον οποίο οι ιερείς θα είναι οι πιο ασεβείς απ' όλους.

    Όλα δείχνουν ότι αυτός ο καιρός έφθασε. Τον βιώνουμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού είναι έτσι κι' αφού εσείς τα ξέρετε όλα, τότε μήπως πρέπει όλοι οι θρησκευόμενοι να πάρουν μεταγραφή γιά κάποια άλλη θρησκευτική "επιχείρηση" που να έχει πιό δυναμικά στελέχη και στρατηγική και όχι άχρη/ιστους σαν και τις κάθε λογής "αγιότητές" σας;;;

    Ρε σεις "'Αγιοι πατέρες", πάτε καλά;;; Πριονίζετε το κλαδί που κάθεστε, ενώ θα έπρεπε να ξέρετε τι παθαίνουν αυτοί που πέφτουν από μεγάλο ύψος (εδώ το ξέρουν και οι μικροί και οι τρελοί). Είναι κανόνας άνευ εξαιρέσεων, δεν εξαιρούνται ούτε οι... "λουλούδες"!!!

    Πάει, το κλείσατε το "μαγαζί", αλλά εσείς... "πέρα βρέχει", εκτός κι' αν αυτό θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς πιστεύουμε στον Κύριο Ιησού Χριστόν,
      δεν πιστεύουμε στους παπάδες.
      Υπάρχουν καλοί και κακοί παπάδες, όπως υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι.

      Διαγραφή
  5. ΕΒΑΛΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ.... ΕΥΓΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! GILLETTE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive