Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για υποδοχή κανίβαλων λαθροεισβολέων. Προς διατήρηση ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ στα 5 νησιά που δέχονται πρόσφυγες. Απο ΠΟΥ Κυριάκο;

Σε εξέλιξη είναι η σύσκεψη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στη διατήρηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα πέντε νησιά... (Λέσβος, Λέρος, Χίος, Κως, Σάμος) που δέχονται πρόσφυγες, ενώ κατά τη σύσκεψη θα συζητηθεί και το θέμα της golden visa.

Σε λίγο ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ.

1 σχόλιο:

  1. τι να πρωτοσχολιασεις:

    το οραμα της νδ για την ενταξη(ποσοστο αποδοχης ασυλου πλεον πανω απο 60%)

    Βούλτεψη: Σύντομα στη Βουλή ως σ/ν η νέα Εθνική Στρατηγική για την Ένταξη προσφύγων και μεταναστών

    https://www.capital.gr/politiki/3544867/boultepsi-suntoma-sti-bouli-os-s-n-i-nea-ethniki-stratigiki-gia-tin-entaxi-prosfugon-kai-metanaston (αξιζει να διαβαστει ολο)

    τι να πρωτοσχολιασεις:

    · → τον απιστευτο αριθμο των ηδη αναγνωρισμενων προσφυγων οπου επεται και συνεχεια

    · → αποκτουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ προκειμενου απο τη μια να αποκτησουν δικαιωμα εργασιας προς αντικατασταση του εγχωριου εργατικου δυναμικου και απο την αλλη να παιρνουν και απολαμβανουν ολων των ειδων τα επιδοματα,το κοινωνικο μερισμα,κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης κλπ...να εκμεταλλευονται και απολαμβανουν ΔΩΡΕΑΝ τις διαφορες κοινωνικες παροχες και επιδοματα και βοηθηματα χωρις να πληρωνουν φορους και εισφορες στην πλατη του ελληνα φορολογουμενου κοροιδου

    · → στα χναρια του λαθροσυριζα και η λαθρονδ που επιδιωκει και αυτη πολιτικες ενταξης και οχι απελασεις,οταν μετα την ληξη του πολεμου θα επρεπε να επιστρεφουν πισω στις πατριδες τους οπως συμβαινει σε ολο τον κοσμο,αυτο αλλωστε προβλεπει ο νομος για το ασυλο

    · → την ενταξη στην αγορα εργασιας και την επαγγελματικη αποκατασταση τους μεσω ειδικων προγραμματων του οαεδ αντι να στηριχθει εγχωριο εργατικο δυναμικο την στιγμη που η ανεργια εχει ξεπερασει το 1 εκ. απλα ντροπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive