Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Jeffrey A. Tucker. ZOYME ΣE ENA ΑΛΗΘΙΝΟ ΨΕΜΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΨΑ & ΣΚΑΪ. Έρευνα Αμερικάνικου ινστιτούτου.

Η μετάβαση στο μανάβικο στη Μασαχουσέτη το 2020 εγγυήθηκε ότι θα αναπνέετε σωρούς απολυμαντικών. Ένας υπάλληλος πλήρους απασχόλησης καθάριζε τα καροτσάκια αγορών μεταξύ πελατών.... Οι μεταφορικές ταινίες στον μετρητή ταμείων άλλαξαν και σκουπίστηκαν μεταξύ κάθε πώλησης. Οι γυάλινες επιφάνειες ψεκάστηκαν όσο πιο συχνά γίνεται. Τα πλαστικά πληκτρολόγια σε πιστωτικές μηχανές δεν καλύπτονταν μόνο από πλαστικό - γιατί η τοποθέτηση πλαστικού σε πλαστικό σταμάτησε το Covid δεν ήταν ποτέ διαυγές - αλλά επίσης ψεκάστηκε μεταξύ χρήσεων. Οι υπάλληλοι θα παρακολουθούσαν προσεκτικά τα χέρια σας για να δουν τι αγγίξατε και καθώς βγαίνατε από το χώρο θα κάλυπτε την περιοχή με σπρέι καθαρισμού. Ήταν το ίδιο στα γραφεία και στα σχολεία. Εάν ένα άτομο έπαιξε σε θετικό τεστ PCR, ολόκληρο το μέρος έπρεπε να εκκενωθεί για απολύμανση 48 ωρών.

Όλα έπρεπε να σκουπιστούν, να ψεκαστούν και να καθαριστούν, για να απαλλαγούμε από το Covid που σίγουρα πρέπει να είναι παρόν στο άσχημο μέρος.

ένας άλλος μύθος θέλει να πεθάνει

Ο τελετουργικός καθαρισμός πήρε ένα θρησκευτικό στοιχείο, σαν να πρέπει ο ναός να καθαριστεί από τον διάβολο προτού ο Θεός μπορούσε ή θα επανέλθει.

Όλα αυτά προέρχονταν από την πεποίθηση ότι το μικρόβιο ζούσε σε επιφάνειες και σε χώρους, οι οποίοι με τη σειρά τους προήλθαν από μια πρωτόγονη διαίσθηση.

Δεν μπορείτε να δείτε τον ιό, έτσι θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε Η ανθρώπινη φαντασία ανέλαβε τα υπόλοιπα.

Ήμουν στο Hudson της Νέας Υόρκης, σε μια φανταχτερή αίθουσα πρωινού που είχε επιβάλει τυχαία πρωτόκολλα Covid.

Ήταν κρύο έξω, αλλά δεν με άφηναν να καθίσω μέσα μου, παρόλο που δεν υπήρχαν κυβερνητικοί περιορισμοί. Ρώτησα αυτό το είκοσι κάτι γιατί. Είπε «Covid».

"Πιστεύεις πραγματικά ότι υπάρχει Covid μέσα σε αυτό το δωμάτιο;"

"Ναί."

Τα αυτοκίνητα του μετρό καθαρίζονταν καθημερινά. Το Facebook έκλεισε τακτικά τα γραφεία του για πλήρη απολέπιση. Η αλληλογραφία αφέθηκε να απολυμανθεί για μέρες πριν ανοίξει.

Τα πράγματα έγιναν τρελά: οι παιδικές χαρές αφαίρεσαν τα δίχτυα από στεφάνες μπάσκετ από φόβο ότι μετέφεραν τον Covid.

Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του αξιολύπητου επεισοδίου του περασμένου έτους, οι άνθρωποι στράφηκαν άγρια ​​ενάντια σε φυσικά πράγματα.

Χωρίς κοινή χρήση μολυβιών στα σχολεία που θα ανοίξουν. Χωρίς αλάτι και πιπέρι στα τραπέζια γιατί σίγουρα εκεί είναι που ζει ο Covid. Όχι άλλα φυσικά μενού. Αντικαταστάθηκαν από κωδικούς QR.

Το τηλέφωνό σας πιθανότατα έχει και Covid, αλλά τουλάχιστον μόνο το αγγίξατε.

Το «Touchless» έγινε ο νέος στόχος. Όλα τα φυσικά πράγματα έγιναν ανέγγιχτα, θυμίζοντας και πάλι τις αρχαίες θρησκείες που θεώρησαν ότι ο φυσικός κόσμος ήταν μια δύναμη του σκοταδιού, ενώ ο πνευματικός / ψηφιακός κόσμος δείχνει το φως. Οι οπαδοί του Προφήτη Μάνη θα ήταν ευχαριστημένοι.

Ήδη τον Φεβρουάριο, η AIER ανέφερε ότι κάτι ήταν πολύ λάθος για όλα αυτά. Οι μελέτες εμφανίζονταν ήδη ότι η φυσική-φοβική φρενίτιδα δεν είχε βάση.

Δεν Υπάρχουν Στοιχεία Ότι Καθένας Έχει Ποτέ μολυνθεί απο Το Covid-19 Αγγίζοντας Μια Μολυσμένη Επιφάνεια

Η δαιμονοποίηση επιφανειών και δωματίων προήλθε όχι μόνο από ενεργούς φαντασίες. προτάθηκε, ακόμη και από το CDC. Προσφέρει μια τεράστια σελίδα οδηγιών σχετικά με την ανάγκη συνεχούς φόβου, καθαρισμού και υποκαπνισμού. 

Στις 5 Απριλίου, ωστόσο, η σελίδα CDC αντικαταστάθηκε από ένα πολύ απλοποιημένο σύνολο οδηγιών, το οποίο περιλαμβάνει τώρα αυτή τη διακριτική σημείωση:

"Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κίνδυνος μόλυνσης από την επαφή με μια επιφάνεια είναι χαμηλός ."

Α, αλήθεια? 

Ο σύνδεσμος πηγαίνει στα ακόλουθα:

Πραγματοποιήθηκαν μελέτες ποσοτικής αξιολόγησης μικροβιακών κινδύνων (QMRA) για την κατανόηση και τον χαρακτηρισμό του σχετικού κινδύνου μετάδοσης SARF-CoV-2 fomite και για την αξιολόγηση της ανάγκης και της αποτελεσματικότητας των μέτρων πρόληψης για τη μείωση του κινδύνου.

Τα ευρήματα αυτών των μελετών υποδηλώνουν ότι ο κίνδυνος μόλυνσης από SARS-CoV-2 μέσω της οδού μετάδοσης fomite είναι χαμηλός και γενικά μικρότερος από 1 στους 10.000, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε επαφή με μια μολυσμένη επιφάνεια έχει λιγότερες από 1 στις 10.000 πιθανότητες να προκαλέσει λοίμωξη.

Ωχ.

Τόσα πολλά για τα πολλά δισεκατομμύρια που δαπανήθηκαν για προϊόντα καθαρισμού, τους υπαλλήλους και το χρόνο, και υστερία και φρενίτιδα, η άνοδος της αφής και των γαντιών, το σπάσιμο ολόκληρου του κόσμου.

Η επιστήμη προφανώς άλλαξε. Ακόμα θα είναι χρόνια πριν οι άνθρωποι πάρουν τις ειδήσεις και θα δράσουν. Μόλις απελευθερωθούν οι μύθοι της επιφανειακής μετάδοσης ενός αναπνευστικού ιού, θα είναι δύσκολο να επιστρέψετε στο φυσιολογικό.

Ευτυχώς, οι New York Times έκαναν κάποιες ακριβείς αναφορές για την ενημέρωση του CDC, αναφέροντας όλα τα είδη εμπειρογνωμόνων που ισχυρίζονται ότι το γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό.

«Τέλος», δήλωσε ο Linsey Marr, εμπειρογνώμονας για τους αερομεταφερόμενους ιούς της Virginia Tech.

"Το γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο οι άνθρωποι εξακολουθούν να εστιάζουν τόσο πολύ στον καθαρισμό της επιφάνειας."

Πρόσθεσε, "Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι κάποιος έχει πάρει ποτέ το Covid-19 αγγίζοντας μια μολυσμένη επιφάνεια."

Ακόμα, είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι αν τώρα κατευθυνθώ σε ένα κατάστημα WalMart ή σε κάποιο άλλο μεγάλο κατάστημα αλυσίδων, θα υπάρχουν αρκετοί υπάλληλοι που είναι αφιερωμένοι στην απολύμανση όσων μπορούν, και θα υπάρχουν εκεί πελάτες που το απαιτούν.

Πόσα χρόνια θα χρειαστούν για να μπορέσουν οι άνθρωποι να συμφωνήσουν με την ενοχλητική και σκανδαλώδη πραγματικότητα, ότι πολλά από αυτά που έθεσε ως Επιστήμη πέρυσι δημιουργήθηκαν εν κινήσει και αποδείχθηκαν εντελώς ψεύτικα;

Από τον Jeffrey A. Tucker , Διευθυντή Σύνταξης του Αμερικανικού Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive