Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ

Ρε τι ζούμε... Μαλάκα μου; τι ζούμε στην Ελλάδα, κυκλώματα παιδεραστίας με θεατράνθρωπους, καλτ τηλεπερσόνες που είναι μαστροποί, εκτελέσεις δημοσιογράφων, έναν πρεζέμπορα επιχειρηματία στην κορυφή κι έναν χαζοχαρούμενο Π/Θ μαέστρο όλων. Εν μέσω πανδημίας. Χρυσοχοϊδης για δολοφονία Καραϊβάζ:...

«Πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η ΕΛ.ΑΣ, θα βρει τους ενόχους».

Ας βρεί πρώτα τον Παππά και βλέπουμε. Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε στην Ελλάδα από ποιους δολοφονήθηκαν Γκιόλιας, Μαυρίκος, Καραϊβάζ και μάρτυρες του #noor1είναι να το πάρει το Netflix και να το κάνει σειρά. Από την αστυνομία το πολύ πολύ να μάθουμε τι ψωνίζουν από το σούπερ μάρκετ οι vip που φυλάνε.

Ο Καραϊβάζ γνώριζε ειδικά 3 πρόσωπα & πολλές καταστάσεις. Παπαχρήστου, Μάλαμας, Καπετανάκης ήταν μέλη μιας ομάδας που ήλεγχε παράνομους τζίρους 1,5 δις €υρώ το χρόνο. Όλοι τους εκτελέστηκαν. Είχε ζητηθεί από τον Καραϊβάζ να καταθέσει στην Εισαγγελία. Ο Καραϊβάζ εκτελέστηκε.  Νιάου γατάκια..

http://ixnos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive