Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Έστω ΕΝΑΣ Εισαγγελέας θα επέμβει μετά τις δηλώσεις - ομολογία - απολογία της κας Λινού; Δήλωσε: «Κάναμε λάθος όταν κλείσαμε τον κόσμο στα σπίτια του - Ενισχύσαμε την διασπορά του ιού – Έχει δίκιο ο κόσμος να απορεί!». ΒΙΝΤΕΟ

Το θέμα δεν είναι αν δικαίως ο κόσμος απορεί από τις εγκληματικές πρακτικές, αλλά ποιος θα λογοδοτήσει για τη καταστροφή της οικονομίας, για τη τεράστια διασπορά που προκάλεσαν αυτές οι πρακτικές και κυρίως για το μέλλον το οποίο φαίνεται ιδιαιτέρως ζοφερό!... Γιατί παρά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν «άνοιγμα της αγοράς», αυτό είναι με το σταγονόμετρο και μάλλον θα κρατήσει λίγο...!

Όλο και πληθαίνουν οι επιστήμονες που διαχωρίζουν τη θέση τους από την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από τη κυβέρνηση και εγκαταλείπουν το...«καράβι». Η κα Λινού για άλλη μια φορά έριξε «βομβα» στα θεμέλια του κυβερνητικού αφηγήματος.

H καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, χαρακτήρισε εξαιρετικό το γεγονός ότι, οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν από αύριο, χαρακτηρίζοντας λάθος την επιλογή να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια του.

Εκείνο που δεν μας είπε η κα Λινού, αλλά κυρίως όλοι αυτοί οι «επιστήμονες» και οι αρμόδιοι που έλαβαν τις αποφάσεις μέχρι σήμερα, γιατί δεν εισακούσθηκαν επιστήμονες όπως ο κ. Ιωαννίδης που μιλούσαν πριν ένα χρόνο για εγκληματική διαχείριση της κατάστασης και τον οποίο ΟΛΟΙ οι «επιστήμονες» χαρακτήριζαν έως και «ψεκασμένο»!

Η ώρα των ευθυνών φτάνει και πλέον τα βέλη λοιπόν είναι εξ οικείων. Είχε προηγηθεί προ ημερών η έγγραφη Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών...της οποίας Αντιπρόεδρος είναι η κα Παγώνη, για τους διασωληνωμένους ασθενείς εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) και τώρα η λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής των «ειδικών» Αθηνά Λινού διαχώρισε απόλυτα την θέση της από την κυβερνητική απόφαση εγκλεισμού των πολιτών στο lockdown λέγοντας επί λέξει: 

«Θεωρήσαμε ότι περιορίζοντας τον κόσμο στους κλειστούς χώρους θα είχαμε μικρότερη διασπορά, αντί για τη διασπορά στους εξωτερικούς επρόκειτο για λάθος απόφαση», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Και συνέχισε:

«Εκείνο που δεν είχε ληφθεί υπόψιν στην οργάνωση των μέτρων, ήταν ότι δεν ήμασταν πλέον στην κατάσταση που δεν είχαμε ελάχιστα κρούσματα επομένως η πιθανότητα να συναντήσουμε κάποιο κρούσμα ήταν εκτός σπιτιού και θεωρήσαμε ότι με το να περιορίσουμε τους ανθρώπους σε κλειστούς χώρους θα προλαμβάναμε την μικρή έκθεση που θα μπορούσε να προκύψει σε ανοιχτούς χώρους. Αυτό όμως δεν ίσχυε. Κάναμε λάθος».

Και συνέχισε μιλώντας τον εμβρόντητο Γιώργο Παπαδάκη: «Είχαμε ήδη ενδοοικογενειακή και ενδοοκτιριακή διασπορά μεγάλη και κλείνοντας τους ανθρώπους μέσα αυξήσαμε τη διασπορά. Και όλα αυτά γιατί δεν είχαν επαρκή πληροφορία και κατανόηση της προστατευτικής δράσης του υπαίθριου χώρου».

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μετά τις δηλώσεις αυτές θα είχε επέμβει ήδη εισαγγελέας και θα είχε κινηθεί ήδη η διαδικασία της προανακριτικής στην Βουλή για τον καταλογισμό των ευθυνών που προκάλεσαν κατάρρευση της οικονομίας και ένας Θεός ξέρει πόσους νεκρούς και αρρώστους. Στην Ελλάδα;


https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive