Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ο Σύρος μισθοφόρος Τζιχαντιστής...ο «αυτονομιστής της Δ. Θράκης»...ο Αχμέτ Σαδίκ...η πολιτική Μηταράκη για το μεταναστευτικό...το «Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης»...οι εκλογές με απλή αναλογική...και η οριστική μετάλλαξη της Ελλάδας! Δες πως συνδέονται...! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Για να αντιληφθεί κανείς το σχέδιο άλωσης της Ελλάδας και τη προσπάθεια αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού, πρέπει να ψάξει τα γεγονότα πολύπλευρα και να κάνει τη διαχρονική σύνδεση. Στη χώρα μας, δυστυχώς... το μόνιμο πρόβλημα των Ελλήνων είναι η επιφανειακή προσέγγιση όλων των ζητημάτων και ιδιαιτέρως όσων άπτονται εθνικών ζητημάτων, ενώ αυτό, σε συνδυασμό με την επιλεκτική μας μνήμη, μας φέρνει αντιμέτωπους ξανά και ξανά με παρόμοιες δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις, οι οποίες επανέρχονται συνεχώς με μεγαλύτερη όμως δυναμική από ότι στο παρελθόν.

Γράφει ο  Αιγιστέας

Πάμε λοιπόν να ξετυλίξουμε το κουβάρι του τίτλου αυτού του άρθρου...και ελπίζω όλοι να αντιληφθούν τον κίνδυνο που διατρέχουμε.

Σύρος Μισθοφόρος Τζιχαντιστής, που έχει δηλώσει ότι θα πολεμούσε εναντίον της Ελλάδας, αγκαλιά με Τούρκο στρατιώτη(;)...«αυτονομιστή της Δ. Θράκης».

Ο γνωστός Σύρος μισθοφόρος τζιχαντιστής «Αbu Τow» που σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε οτι θα πολεμούσε εναντίον της Ελλάδας, αγκαλιά με Τούρκο στρατιώτη(;), ονόματι Βatuhan Gοcer, που δηλώνει σύμφωνα με τα κοινωνικά δίκτυα, αυτονομιστής της Δ.Θράκης  και οπαδός του Αχμέτ Σαδίκ. Βρίσκονται στο Suran (Sawran) στα κατεχόμενα, 22 χλμ βόρεια του Χαλεπίου.


Suhail Μοχάμεντ Hamoud, επίσης γνωστός ως Αbu TOW

Πριν από την έναρξη του Συριακού Εμφυλίου Πολέμου , ο Suhail υπηρέτησε στον Συριακό Αραβικό Στρατό , από τον οποίο αποχώρησε το 2011 για να ενταχθεί στην αντιπολίτευση. Μετά την ένταξή του στους αντάρτες, συμμετείχε στις μάχες στο Κυβερνείο του Idlib , συμπεριλαμβανομένης της Jabal Zawiya.

Πριν ενταχθεί στο Sham Legion , ήταν μαχητής στο κίνημα Hazzm και αργότερα το 101ο τμήμα πεζικού , το 1ο παράκτιο τμήμα και το 13ο τμήμα . Όλες αυτές οι ομάδες έχουν λάβει υποστήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων των αντιαρματικών πυραύλων BGM-71 TOW . Όλες αυτές οι ομάδες είναι αντάρτικες φατρίες με το σήμα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.


Ο Τούρκος «αυτονομιστής της Δ. Θράκης» Βatuhan είναι οπαδός του Αχμέτ Σαδίκ

Ο Βatuhan είναι οπαδός του Αχμέτ Σαδίκ, οποίος υπήρξε ιδρυτής του κόμματος (DΕB) των εγκάθετων τουρκοφρόνων και πράκτορας της ΜIΤ κατά πολλούς. Ο Σαδίκ θεωρείται από τους «σημαντικούς» πολιτικούς εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. 




Ο Σαδίκ θεωρείται από τους «σημαντικούς» πολιτικούς εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. 

Την δεκαετία του 1980 ο Αχμέτ Σαδίκ ήταν υπό την προστασία του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεσούτ Γιλμάζ και παράλληλα συνδέθηκε με εθνικιστικούς οργανισμούς στην Τουρκία. Τον Μάρτιο του 1990 ο εθνικιστικός οργανισμός "Τουρκική Εστία" (Τουρκικά: Türk Ocakları) βράβευσε τον Σαδίκ για την προσπάθειά του να ενισχύσει την μουσουλμανική μειονότητα στη Δυτική Θράκη. Ως υποψήφιος βουλευτής, ο Σαδίκ καταδικάστηκε για διατάραξη κοινής ειρήνης από Ελληνικό δικαστήριο γιατί κατά την προεκλογική εκστρατεία του 1989 δημοσίευσε στην εφημερίδα του (Guven) διακηρύξεις ότι είναι «τουρκική» η μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης. 

Το 1989 ο Σαδίκ Αχμέτ εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο, ιδρύοντας τον πολιτικό συνδυασμό «Εμπιστοσύνη» (Güven) το οποίο δραστηριοποιήθηκε στο νομό Ροδόπης και «Πεπρωμένο» (İkbal) στο νομό Ξάνθης και είχε ισχυρό έρεισμα ανάμεσα στη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής.

Εκμεταλλευόμενος τον ευνοϊκό, εκείνη την εποχή, για τα μικρά κόμματα εκλογικό σύστημα (μορφή απλής αναλογικής χωρίς το πλαφόν του 3%), ο συνδυασμός που ηγείτο κατέβηκε στις εκλογές του Ιουνίου του 1989 μόνο στο νομό Ροδόπης. Σε αυτές έλαβε 25.099 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 32,67% στον νομό, αναδείχθηκε πρώτο κόμμα στο νομό και ο Σαδίκ συγκεντρώνοντας 22.216 σταυρούς προτίμησης (88,51% όσων ψήφισαν το συνδυασμό) και εξελέγη βουλευτής.

Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB) θεωρείται το κόμμα-συνέχεια της πολιτικής του Αχμέτ Σαδίκ το οποίο στις Ευρωεκλογές του 2014 και στις Ευρωεκλογές του 2019 ήταν πρώτο σε ψήφους στο Νομό Ροδόπης και στον Νομό Ξάνθης με πάνω από 40.000 ψήφους.

Η πολιτική κυβέρνησης και Μηταράκη για το μεταναστευτικό δημιουργεί προβληματισμούς

Πολύ πρόσφατα, λίγες ώρες πριν γραφτεί αυτό το κείμενο, ο Υπουργός Νότης Μηταράκης δήλωσε δημόσια στο Twitter ότι: «Η παραμονή αιτούντων άσυλο στα νησιά θα είναι πλέον περιορισμένου χρονικού διαστήματος γιατί μπορούμε μέσα σε ένα-ενάμιση μήνα να εκδίδουμε αποφάσεις. Άρα με την φύλαξη των συνόρων, τα νέα κέντρα και τις νομοθετικές μας πρωτοβουλίες, τα νησιά δεν θα ξαναζήσουν την κρίση του 15-19»


Αυτή βεβαίως η δήλωση, διόλου δεν προκαλεί ευφυσιχασμό, αλλά του εναντίον, προκαλεί τεράστιο προβληματισμό. Αν  η συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων, οι οποίες θα εκδίδονται πλέον γρήγορα, είναι απορριπτικές ώς προς την αίτηση ασύλου θα ήταν κάτι θετικό. Αν όμως η πλειοψηφία των αποφάσεων είναι θετικές ως προς την απόδοση ασύλου, αυτό πρακτικά θα σημαίνει ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ολόκληρη η Ελλάδα θα επικοιστεί με νέους πολίτες, οι οποίοι πολύ σύντομα βεβαίως θα έχουν κάθε δικαίωμα στη χώρα, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης και η δημιουργία γκρίζων ζωνών στην Ελλάδα

Είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό και απτό στοιχείο για το ότι δεν θα υπάρξουν λύσεις αλλά νέα προβλήματα! Βεβαίως αν θα βελτιωθεί η κατάσταση ή όχι, εξαρτάται από την γεωγραφία της κάθε ευρωπαϊκής χώρας. Για τις βόρειες χώρες σίγουρα αυτό το Σύμφονο είναι ευνοϊκότερο, ενώ για τις χώρες του Νότου που αποτελούν και τις πύλες εισόδου μεταναστευτικών ροών είναι δυσμενέστερο. Για την χώρα μας η οποία έχει μεγάλης έκτασης ευρωπαϊκά σύνορα και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από την Τουρκία, η οποία αποτελεί τη περιοχή που προέρχονται και υποκινούνται οι ροές, είναι δεδομένο ότι θα είναι καταστροφικό.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι για ένα θέμα ύψιστης σημασίας από ελληνικής πλευράς, που έχει ξεσηκώσει κατά τόπους όλη την Ελλάδα και έχει φτάσει επανειλημμένα στα όριά τους τις κοινωνίες των νησιών και τον Έβρο, πολύ λίγα στοιχεία είναι γνωστά. 

Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός του νέου συμφώνου και ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που εισαγάγει;

Το «περίεργο» είναι ότι δημιουργεί έλξη των μεταναστευτικών ροών, αντί της αποτροπής ή τουλάχιστον της ενθάρρυνσης μέσω νόμιμων οδών. Κατ’ επέκταση αυτό το σύμφωνο εγκλωβίζει τεράστιο μεταναστευτικό πληθυσμό στα σύνορα, σε συγκεκριμένα σημεία που θα δηλώσει το κάθε κράτος-μέλος. Αυτός ο πληθυσμός θα βρίσκεται σε αναμονή, είτε για τη θετική απόφαση ασύλου, είτε για να απελαθεί-επιστραφεί.

Ούτε όμως στις επιστροφές υπάρχει ή προβλέπεται κοινός μηχανισμός ή πολιτική, ενώ τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά χαμηλά. Μόνο 30% οι επιστροφές επί του συνόλου των απορριπτικών αποφάσεων (στοιχεία για το σύνολο της ΕΕ, στην Ελλάδα το ποσοστό είναι πολύ λιγότερο).

Ο βασικός σκοπός του συμφώνου είναι να σταματήσουν πλήρως οι δευτερογενείς μετακινήσεις εντός ΕΕ. Δηλαδή επί της ουσίας οι Ευρωπαίοι εταίροι απλώς προστάτευσαν της χώρες τους και έσπρωξαν την Ελλάδα προς το γκρεμό. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «ο αριθμός των αιτήσεων διεθνούς προστασίας είναι σχεδόν τετραπλάσιος σε σχέση με τον αριθμό των αφίξεων. Η τάση αυτή υποδηλώνει ότι οι αιτούντες δεν υποβάλλουν αίτηση στο πρώτο κράτος-μέλος άφιξης και υποβάλλονται πολλαπλές αιτήσεις διεθνούς προστασίας εντός της ΕΕ». Με αυτόν τον τρόπο το άσυλο γίνεται πιο «αυστηρό» αλλά μόνο ως προς την επιστροφή για εξέταση στην πρώτη χώρα εισόδου, εν προκειμένω την Ελλάδα.

Επίσης με την εισαγωγή της λήψης βιομετρικών χαρακτηριστικών και κοινή πρόσβαση από όλα τα κράτη μέλη, ο στόχος είναι ενιαία απονομή και γρήγορη απόδοση ασύλου και όλες οι διαδικασίες να γίνονται στα σύνορα. Δικαίωμα εισόδου εντός ΕΕ θα έχει μόνο όταν κάποιος λαμβάνει άσυλο. Αυτόματα αυτό «μετασχηματίζει» τις περιοχές που λαμβάνουν χώρα αυτές όλες οι λειτουργίες του μεταναστευτικού σε ουδέτερες-γκρίζες ζώνες!

Το πρόγραμμα «ESTIA» συνεχίζει τον αφελληνισμό της κοινωνίας και τη μετάλλαξη της χώρας

Μέσω αυτού του προγράμματος, που μάλιστα συνεχίζει να υπερδιαφημίζεται από το Υπουργείο Μετανάστευσης, συνεχίζεται ο αφελληνισμός της κοινωνίας αλλά και στη μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο hot spot! Συγκεκριμένα όχι μόνο ενοικιάζονται διαμερίσματα σε όλη τη χώρα για «μετανάστες-πρόσφυγες» αλλά, φροντίζουν και για τη παροχή άλλων προνομίων όπως δωρεάν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη, πρόσβαση των παιδιών τους στη δημόσια εκπαίδευση και δικαίωμα εργασίας υπό χαλαρές προϋποθέσεις (παροχή προσωρινού αριθμού ασφάλισης κ.ο.κ). Εξυπακούεται πως τέτοια προνόμια δεν ισχύουν για κανέναν αναξιοπαθούντα Έλληνα πολίτη.

Το τελευταίο Δελτίο Τύπου για το ΕSΤΙΑ 2021 στις 5 Απριλίου 2021 ( Εδώ)

«H Zulaikha Shaptarzada , 46 Xρονών, αιτούσα άσυλο από το Ιράν, εγκατέλειψε τη χώρα της μαζί με την οικογένεια της. Έφτασε στην Λέσβο, τον Οκτώβριο του 2019 και έμειναν εκεί για 8 μήνες. Μετά αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη, όπου και έμειναν για 6 μήνες. Τον Σεπτέμβριο του 2020, έφτασαν στην Αθήνα όπου και ζουν πλέον σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα που παρέχεται από την CRS και Caritas Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA 2021 που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε.»





«Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2021, ολοκληρώθηκε η μετάβαση του προγράμματος ΕSΤΙΑ 2021 στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου (ΥΜΑ). Πλέον, όλο το πρόγραμμα Στέγασης τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του ΥΜΑ. Περιλαμβάνει 24,853 θέσεις. Οι θέσεις αυτές αφορούν 3,766 διαμερίσματα και 227 δωμάτια σε 20 κτήρια σε 15 πόλεις και 3 νησιά σε όλη την Ελλάδα. Το Πρόγραμμα Στέγασης παρέχει μισθωμένες κατοικίες σε ευάλωτους αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες στην Ελλάδα. Η διαμονή στον αστικό ιστό συμβάλλει στην αποκατάσταση της αίσθησης της ομαλότητας και παρέχει καλύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης και της υγείας. Παρέχεται επιπλέον υποστήριξη από κοινωνικούς λειτουργούς και διερμηνείς ώστε οι ωφελούμενοι να έχουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, στην αγορά εργασίας, σε μαθήματα γλωσσών και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.»


Η απλή αναλογική, το δικαίωμα ψήφου των «νέων Ελλήνων» και το τουρκόφιλο κόμμα της Θράκης DEB

Σύμφωνα με όλα λοιπόν αυτά, οι άνθρωποι αυτοί στη πλειοψηφία τους πρόκειται να μπουν στον κοινωνικό ιστό της χώρας, όχι απλά ως παράνομοι μετανάστες που κάποια στιγμή θα φύγουν προς τις χώρες προέλευσης τους ή προς την Ευρώπη, αλλά ως ισότιμοι πολίτες αυτού του τόπου, γεγονός φυσικά που σημαίνει ότι θα έχουν και πλήρη δικαιώματα ψήφου. Ήδη στις τελευταίες δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές πήραμε μια γεύση. Σε εκλογές εθνικού επιπέδου, ακόμα δεν έχουμε δει τι θα προκληθεί από την πολιτική αυτή που βλέπουμε πλέον να εφαρμόζεται ανερυθρίαστα. Βάλτε όμως όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι και απλώς αναρωτηθείτε. Ελληνοποιήσεις...δικαίωμα ψήφου...«Απλή αναλογική»...και ένα τουρκόφιλο κόμμα (DEB) του οποίου η Πρόεδρος δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει την τουρκική της συνείδηση, όπως έκανε και πρόσφατα μέσα από το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ. Που πιστεύετε ότι μπορεί να οδηγήσει κάτι τέτοιο, αν μάλιστα συνυπολογίσετε και το παράδειγμα του Αχμέτ Σαδίκ, λίγες δεκαετίες πριν, το οποίο μάλλον δεν μας έγινε μάθημα...;

Η αιμορραγία της Ελλάδος και η αντικατάσταση των Ελλήνων από «νέους Έλληνες»

Η αιμμοραγία της Ελλάδας, όπως αντιλαμβάνεστε, συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Άνθρωποι οι οποίοι φαίνονται στα κοινωνικά τους δίκτυα ετοιμοπόλεμοι και μάλιστα δηλώνουν ανοικτά εχθροί της Ελλάδας, είναι δεδομένο ότι πλέον μπορούν να έρχονται στη χώρα ως κατατρεγμένοι «πρόσφυγες» ζητώντας άσυλο, ανάμεσα σε άλλους που δικαιούνται όντως άσυλο, κάτι μάλιστα που πλέον το παραδέχονται ανοικτά κυβερνώντες και αρμόδιοι της Ευρωπαίκής Ένωσης. Είναι επίσης δεδομένο με βάση και τα βίντεο που έρχονται καθημερινά στο φώς της δημοσιότητας, ότι μέρος όλων αυτών των ανθρώπων που βρίσκονται ήδη στη χώρα, αναπτύσει βίαιες συμπεριφορές, βανδαλίζει τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας που τους παρέχουμε και μαζί με εγχώριους «αριστερο-αλληλέγγυους» διεκδικούν άσυλο για όλους...δουλειά για όλους...κλπ. 

ΑΠΟ https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Πόσο βλάκες που ανεχόμαστε όλα αυτά πολιτικοί προδότες..Ένας μόνο ΝΑ αναλάβει την ΕΛΛΆΔΑ αλλά υπερπατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive