Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΜΑΛΟΙ (ΛΑΘΡΟ - ΦΑΝΤΑΡΟΙ) ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ; ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ>>


1 σχόλιο:

  1. Ο περίβολος του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου κατάντησε χώρος αθλοπαιδιών Πακιστανών...Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση της πακιστανικής ομάδος κρίκετ, έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στο μεταπολιτευτικό καραπουτσιστάν.Τους φόρους σας μην ξεχάσετε να πληρώσετε εσείς, για να πληρώνονται οι μπάτσοι του Χαρδαλιά που κυνηγάνε γιαγιάδες.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/967428_o-perivolos-toy-ethnikoy-arhaiologikoy-moyseioy-katantise (ποσο πιο κατω,αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες,ετσι κρατος εν κρατει οτι γουσταρουν ζητανε και κανουν αφου νιωθουν οτι η χωρα τους ανηκει πλεον ειχα γραψει προσφατα οτι οδηγουμαστε να γινουμε(αν δεν εχουμε γινει ηδη)αποικια του πακισταν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive