Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Όλη η αλήθεια πίσω από την υγειονομική κρίση. ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί φίλοι αποφασίσαμε έκτακτα σήμερα να αναβάλλουμε την προγραμματισμένη από το Δικτυο Ελληνισμού συνάντηση νομικών και γιατρών σε μια επιστημονική στρογγυλή τράπεζα προκειμένου να δώσουμε την δυνατότητα... σε έναν λαμπρό Έλληνα επιστήμονα και καινοτόμο ερευνητή τον Δημήτρη Ποντίκα να μας αποκαλύψει συγκλονιστικά στοιχεία για τον κορωνοϊό, την μεταδοτικότητα του την μεταλαξιμότητα του την θνησιμότητα λόγω αυτού του ιού, τα εμβόλια, τα φάρμακα και κυρίως την ελληνική λύση στην παγκόσμια κρίση της πανδημίας.

Αφού θα ακούσουμε προσεκτικά τον Δημήτρη Ποντίκα στην αποκαλυπτική συνέντευξη του με τον Χρήστο Μαργέτη θα ακολουθησει επιστημονικό διάλογος με επιστήμονες ιατρούς αλλά και τους νομικούς που έχουν προσκληθεί από το Δικτυο Ελληνισμού να συμμετάσχουν στην αποψινή στρογγυλή τράπεζα. Τον επιστημονικό διάλογο θα συντονίσει ο Γιώργος Παύλος, καθηγητής του ΔΠΘ. Όλη η αλήθεια πίσω από την υγειονομική κρίση. Ήρθε η ώρα να ακούσουμε τον ίδιο τον ιό να μας μιλάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive