Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

ΧΟΝΤΡΟ ΠΕΣΙΜΟ... Τούρκος καθηγητής στον Ερντογάν: Ξέχασες φαίνεται ότι στους Οθωμανούς άρεσε το "Τρενάκι; δλδ το «μεταξύ τους» οθωμανικό ... δικαίο...!!!. ΦΩΤΟ ΣΕΞ

«Ευτυχώς η νεολαία μας δεν είναι νεολαία των LGBΤ» δήλωσε προ ημερών ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος μέσω τηλεδιάσκεψης στη νεολαία του κόμματός του σχηματίζοντας τον ισλαμιστικό χαιρετισμό «ραμπιά», που παραπέμπει στους «Αδελφούς Μουσουλμάνους»....  «Νέοι μου αυτή η ραμπιά τι έχει; Ένα έθνος. Μία σημαία. Μία πατρίδα. Ένα κράτος (…) Ευτυχώς η νεολαία μας δεν είναι νεολαία των LGBΤ. »Αλλά ως νεολαία θα μεταφέρουμε στο μέλλον αυτό το ερχόμενο από την ιστορία έθνος με την ένδοξη ιστορία» δήλωσε ο Ερντογάν. Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στην Τουρκία μεταξύ των οποίων και μία καυστική ανάρτηση του καθηγητή Μπουράκ Τσοπούρ που υπενθύμισε στον πρόεδρο ότι ο σουλτάνος Γιαβούζ Σουλτάν Σελίμ (1470-1520) είχε αναθέσει σε έναν λόγιο αξιωματούχο της Υψηλής Πύλης τον Κεμάλ Πασαζάντε (1468-1534), να συγγράψει βιβλίο για το θέμα της ομοφυλοφιλίας η οποία θεωρείται ανέκαθεν διαδεδομένη μεταξύ των Οθωμανών. Ο καθηγητής μάλιστα ανάρτησε και εικόνες από το περιεχόμενο του βιβλίου:


1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive