Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Δεν φτάνει που είναι δολοφόνοι, είναι ΚΑΙ ψεύτες. Είναι η Θεσσαλονίκη στο κόκκινο; Ιδού η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ αλήθεια με αποδείξεις, ΔΙΚΕΣ τους


Οι αναγνώστες του makpress, γνωρίζουν ότι ενημερώνουμε πάντοτε με ακριβή στοιχεία, που προκύπτουν από τις πηγές, με απολύτως αντικειμενική ματιά, χωρίς σκοπιμότητες. 
Τα νούμερα λοιπόν είναι ξεκάθαρα. Πήραμε τα κρούσματα από την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ... (ελέγξτε τα μόνοι σας: eody.gov.gr/covid-gr-daily-report-20210204/) και ταξινομήσαμε τις Περιφερειακές ενότητες, που είχαν στις 4/2/2021, περισσότερα από 10 κρούσματα. Ήταν 15.

Πήραμε τον επίσημο πληθυσμό κάθε Π.Ε. από την ΕΛΣΤΑΤ (ελέγξτε τα και μόνοι σας: statistics.gr/el/statistics/-/publication/SAM03/-). Έχετε λοιπόν τον πίνακα με τα απολύτως ακριβή νούμερα, που λέει ότι η Θεσσαλονίκη είχε 87 κρούσματα σε πληθυσμό 1.110.551. 

Προσαρμόσαμε λοιπόν, τον πληθυσμό κάθε Π.Ε. στον πληθυσμό της Θεσσαλονίκης. Η Αττική π.χ. είχε 533 κρούσματα για 3.828.434 κατοίκους. Άρα, πόσα έχει αναλογικά με τον πληθυσμό της Θεσσαλονίκης; Απλή αριθμητική : 533*1.110.551 / 3.828.434 = 155. 

Βάλαμε τον τύπο λοιπόν στο excel και μας έδωσε τα αποτελέσματα των δύο πινάκων.

Συμπέρασμα: αναλογικά με τον πληθυσμό, η Θεσσαλονίκη είναι 14η στις 15 Π.Ε. που αναλύσαμε, με ελάχιστα σε σχέση με τον πληθυσμό της κρούσματα, μέχρι τώρα  !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive