Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

On air κόντρα Μαρκόπουλου – Παγώνη: «Κάνετε την πανδημία lifestyle» – «Δεν με απασχολεί η άποψή του» Δείτε το βίντεο

Ένταση με πρωταγωνιστές τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μακρόπουλο και την πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής την Παρασκευή (5/2)....  Ο βουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΪ κατηγόρησε τη γιατρό για lifestyle προσεγγίσεις της πανδημίας με την ίδια να του απαντά ότι δεν την απασχολεί η άποψή του. Ένταση με πρωταγωνιστές τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μακρόπουλο και την πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής την Παρασκευή (5/2).  Ο βουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΪ κατηγόρησε τη γιατρό για lifestyle προσεγγίσεις της πανδημίας με την ίδια να του απαντά ότι δεν την απασχολεί η άποψή του.    «Επιστημονικά την ακούω πάντοτε όμως νομίζω ότι χάνεται η αξία του επιστημονικού της λογού μέσω μιας lifestyle προσέγγισης των θεμάτων η οποία δεν αφορά τον κόσμο που περνά δύσκολα» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.  Τόνισε δε μεταξύ άλλων ότι οι φωτογραφίες της με τον κ. Ζαχαράτο «δεν αφορούν τον κόσμο».  «Όταν βγαίνουμε και κάνουμε την πανδημία lifestyle με το τρόπο ζωής μας για το κατά πόσο βγαίνουμε, τι φοράμε και πως μακιγιαριζόμαστε δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα για ένα θέμα που κοστίζει ζωές» πρόσθεσε ο κ. Μαρκόπουλος.
Από την πλευρά της, η κα Παγώνη τόνισε ότι «δεν την απασχολεί» η άποψη του βουλευτή της ΝΔ σημειώνοντας «δεν θα ασχοληθούμε με αυτά που λέει ο κ. Μαρκόπουλος έχουμε μια νόσο».  «Ίσως επειδή αυτό το διάστημα οι γιατροί είναι πιο συχνά στην τηλεόραση, θα ήθελε να είναι περισσότεροι βουλευτές» συμπλήρωσε.  «Μόλις τελειώσει η νόσος θα έρθουν στο προσκήνιο ξανά οι βουλευτές, θα τους έχετε καθημερινά» είπε η γιατρός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive