Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣΗ Γερμανία θα βάλει COVID Rulebreakers στο «στρατόπεδο κράτησης». Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά; ΦΩΤΟ

Η Γερμανία είναι έτοιμη να θέσει αντιφρονούντες της COVID που επανειλημμένα δεν ακολουθούν σωστά τους κανόνες σε αυτό που περιγράφεται ως «στρατόπεδο κράτησης» που βρίσκεται στη Δρέσδη.    Ναι είναι αλήθεια....

Προκειμένου να προσπαθήσουν να αυξήσουν τη συμμόρφωση, οι παραβάτες λένε ότι εάν λάβουν προειδοποίηση και έπειτα πρόστιμο, ένα δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα πρέπει να τιμωρηθεί με ένα όριο στο στρατόπεδο.

«Δεν υποθέτουμε ότι θα υπάρξουν πάρα πολλοί, αλλά σε περίπτωση που ένα δικαστήριο αποφασίσει έτσι, θα υπάρχει δυνατότητα να τους φιλοξενήσει», δήλωσε εκπρόσωπος της RT.

Κατασκηνώσεις. Για αντιφρονούντες. Στα γερμανικά.

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, πέρυσι οι αρχές στη Νέα Ζηλανδία δήλωσαν ότι θα βάλουν όλους τους νέους μολυσματικούς ιούς κορανοϊού και τα στενά μέλη της οικογένειάς τους σε «εγκαταστάσεις καραντίνας».

Η πρωθυπουργός Ζακίντα Άρντερν κατέστησε σαφές ότι οποιοσδήποτε στην εγκατάσταση καραντίνας που αρνήθηκε να λάβει τεστ κοροναϊού θα κρατούσε εκεί εκεί για τουλάχιστον 14 ημέρες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας νομοθέτης στη Νέα Υόρκη εισήγαγε επίσης ένα νομοσχέδιο που θα έδινε στην κυβέρνηση την εξουσία να αφαιρέσει και να κρατήσει «φορείς ασθένειας» σε εγκαταστάσεις καραντίνας.

https://summit.news/2021/01/15/germany-to-put-covid-rulebreakers-in-detention-camp/

2 σχόλια:

  1. Η ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΤΟ-κορνοιου είναι μια ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ .
    Ο Π.Ο.Υ και πολλά ΜΜΕ χαμηλωνουν τώρα τα κρουσματα αφότου "ολοκληρώθηκε" η ΨΕΥΔΟ-ορκομωσια .
    Το επόμενο όμως βήμα τους είναι ο "ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ" . Ας δούμε τι θα μας φέρουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα σας ειμαι ο Γκυντερ Φον Ζακς εγγονος του υποδοιηκητου της τρεμπλινκα ανοιξαμε και σας περιμενουμε

    Χαιλ Χιτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive