Το Μονακό δεν έχει "κλείσει" ποτέ μετά τον Μάιο του 2020 και έκτοτε γιορτάζει! Υπάρχουν μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα σε πλήρη λειτουργία. Οι Γάλλοι αναρωτιούνται για αυτό το παράξενο φαινόμενο, και τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να το αποτρέψουν...
ΑΠΟ:https://lemediaen442.fr/covid-19-le-cas-mysterieux-de-la-principaute-de-monaco/
Εκπληκτικά στοιχεία
Αρχικά, γνωρίζετε ότι το Μονακό με 38.100 κατοίκους για μια περιοχή 2,02km2 είναι η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο (19.009 κάτοικοι ανά km2) και ότι ένας στους τέσσερις κατοίκους είναι ηλικίας 65 ετών και άνω . Με άλλα λόγια, το Μονακό είναι ένα σύμπλεγμα από μόνο του.
Συγκριτικά, η Γαλλία έχει 107,2 κατοίκους ανά km2 και την 1η Ιανουαρίου 2020, περισσότερα από ένα στα πέντε άτομα είναι άνω των 65 ετών .
Επιπλέον, το 80% των 55.000 υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα που εργάζονται στο Μονακό δεν ζουν εκεί. Αυτό αντιπροσωπεύει δυνητικά 55.000 άτομα ικανά να μεταφέρουν τον ιό από έξω.
Παραμένει, παρά την πυκνότητα και η μέση ηλικία του πληθυσμού και ενώ τα μπαρ, τα εστιατόρια, τους κινηματογράφους και τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά, όπως το έχει πόλη δεν προσδιορίζει μέχρι σήμερα ως 1.145 θετικά περιστατικά και 8 θάνατοι από την έναρξη της «πανδημίας». Σημειώστε ότι η Monegasques χρησιμοποιεί τις ίδιες δυσάρεστες δοκιμές PCR με εμάς, και ως εκ τούτου ο αριθμός των περιπτώσεων πρέπει να ληφθεί εκ των υστέρων.
Ένα Covid με μεταβλητή θνησιμότητα, μέσα από επιχειρήματα
Τι συμβαίνει στο Μονακό; Ο ιός δεν επηρεάζει τους πλούσιους; Στα σημεία όπου βρίσκονται, τα μέσα θα μπορούσαν να το κάνουν.
Επειδή δεν ξέρουν πλέον τι να χρησιμοποιήσουν για να φέρουν το Μονακό στο σενάριο πανικού που παρέχουν όλη την ημέρα. Μέχρι τώρα, υπέβαλαν επιχειρήματα που δεν είχαν αξιοπιστία: Οι Monegasques έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες δοκιμές, υπόκεινται σε αυστηρές χειρονομίες φραγμού και στη χρήση υποχρεωτικών μασκών… και τέλος, τολμούν να ζήσουν χωρίς κακή συνείδηση .
Αυτό δεν σας θυμίζει τίποτα; Είναι οι ίδιες συσκευές με εμάς. Φοράμε μια άχρηστη μάσκα στη μέση του δρόμου, έχουμε τις μύτες μας σπασμένα και έχουμε κλείσει μπαρ, εστιατόρια και επιχειρήσεις σαν να έρθει η επαφή με έναν άλλο άνθρωπο χειρότερη από την επαφή με έναν άνθρωπο. πτώμα ... Δεν είναι πολύ πειστικό ως λόγος.
Για να προσπαθήσουμε λοιπόν να τερματίσουμε οριστικά τη συζήτηση σχετικά με αυτό που αποκαλούν θαύμα Monegasque, τα ΜΜΕ προσπαθούν να παρουσιάσουν κάποιες φιγούρες … αλλά προφανώς δεν ξέρουν πώς να μετράνε. Χρησιμοποιούν το βασικό κλειδί «ποσοστό επίπτωσης» και προβάλλουν τον αριθμό των 410 θετικών περιπτώσεων ανά 100.000 κατοίκους. Ωστόσο, αν δεν γεννηθούν παιδιά από τους χιλιάδες σε διάστημα δύο εβδομάδων, ο αριθμός των κατοίκων στον βράχο αυξάνεται σε 38.100. Επομένως, ο αριθμός είναι προκατειλημμένος: είμαστε μακριά από τους 100.000 κατοίκους αναφοράς, Στη συνέχεια, ο αριθμός των περιπτώσεων παρεκκλίνει σκόπιμα.
Επιπλέον, τα μέσα ενημέρωσης εξηγούν το χαμηλό ποσοστό θανάτου (θυμηθείτε, 8 από την έναρξη της επιδημίας) από τον χαμηλό αριθμό κατοίκων. Αυτό που έχει σημασία κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας δεν είναι ο συνολικός αριθμός των κατοίκων αλλά η πυκνότητα του πληθυσμού (19,009 / km2). Και οι Monegasques κυριολεκτικά ζουν το ένα πάνω στο άλλο.
Μονακό: Οι Γάλλοι έρχονται να απολαύσουν μια στιγμή ελευθερίας ...
Το φορολογικό καταφύγιο που αποκαλύπτει την «πλανδημία»
Είναι ένας αόρατος ιός, είναι πολύ πρακτικό! Τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να πουν ό, τι θέλουν, οι άνθρωποι θα τείνουν να τους πιστεύουν γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να δούμε τίποτα, και οι αριθμοί είναι γνωστοί, μπορούμε να τους κάνουμε να πουν τι θέλουμε. Ο καθένας φοβάται κάτι που στο τέλος δεν είναι ψηλαφητό. Το γελοίο είναι στο αποκορύφωμά του. Για να πάρετε μια ιδέα, φανταστείτε το Walking Dead αλλά χωρίς τα ζόμπι, εδώ είστε!
Ας ξεκινήσουμε από την πολύ συνωμοτική αρχή… ότι όλες αυτές οι κυβερνητικές οδηγίες συνδέονται στην πραγματικότητα μόνο με ένα πολιτικό σχέδιο. Και ότι τα υπόλοιπα, ό, τι συμβαίνει με σκοπό να μας κάνει να πιστέψουμε στη νομιμότητα του ιού, είναι απλώς μια υπόθεση αφήγησης, όπως λένε στο μάρκετινγκ. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την περίπτωση του Μονακό, σωστά;
Επειδή το Μονακό είναι πάνω απ 'όλα ένας φορολογικός παράδεισος . Είναι μια πόλη που υπάρχει μόνο χάρη στις κολοσσιαίες περιουσίες που προσελκύει. Και έτσι ώστε οι πλούσιοι να συνεχίζουν να ρέουν, ότι η οικονομία συνεχίζει να στρέφεται, η κυβέρνηση του Μοναγκεκ δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να μπλοκάρει τη χώρα.
Επιπλέον, σε αντίθεση με τη γαλλική κυβέρνηση που επιδιώκει να κάνει όλους να αισθάνονται ένοχοι με τα στοιχεία (ξαφνικά είναι το λάθος των νέων, σύντομα θα είναι οι γιορτές των Χριστουγέννων), το Μονακό, χάρη στο υψηλό βιοτικό του επίπεδο, έχει ο πληθυσμός δοκιμάζεται στο στοιχείο που δεν χρειάζεται να συμμορφώνεται με καμία παγκόσμια πολιτική ατζέντα
Έτσι, σε κάθε περίπτωση, το Μονακό, αποφασίζοντας να διαχειριστεί τον Covid με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτει την εξαπάτηση της κυβέρνησής μας και δείχνει χωρίς πέπλο τον πραγματικό κίνδυνο του ιού ... δηλαδή κανένα (σε σύγκριση με άλλη ασθένεια όπως η γρίπη). Διότι δεν είναι ότι το Μονακό αποφεύγεται ή όχι από την επιδημία, αλλά ότι το Μονακό αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει επιδημία. Ο Εστρόσι είχε καλύτερα να σκεφτεί πριν μιλήσει, να είναι ευγενικός.
Η κυβέρνηση Monegasque, βλέποντας ότι μιλούσε πάρα πολύ, αποφάσισε να προχωρήσει στην απαγόρευση της κυκλοφορίας της στις 7 μ.μ., απλώς για να αποθαρρύνει τους Γάλλους σε αναζήτηση διαφυγής από τη διέλευση των συνόρων και να επιτρέψει στη γαλλική κυβέρνηση να συνεχίσει ψέμα χωρίς να ντρέπεσαι πολύ.
Αν τις επόμενες μέρες, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων, τα μέσα ενημέρωσης προβάλλουν ότι για να αποφύγουν τη μόλυνση, οι Monegasques έχουν παραμείνει άπνοια από το τέλος του πρώτου περιορισμού, συμβουλή, ρίξτε την τηλεόρασή σας.
Paul για το "The Media in 4-4-2"
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.