Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

ΤΗΝΟΣ Υπο αστυνομικό κλοιό η Παναγία μας, μέρες πούναι. Τρομοκρατημένοι οι πιστοί προσέρχονται στη Χάρη Της. ΦΩΤΟ

‘«Õœ” ≈œ—‘¡”Ãœ”  œ…ë”≈Ÿ” ‘«” »≈œ‘ œ’ ƒœŒœÀœ√…¡ (EUROKINISSI/ Ã…◊¡À«”  ¡—¡√…¡ÕÕ«”)Αλλες χρονιές, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Ιερός Ναός της Ευαγγελιστρίας στην Τήνο, γέμιζε από πιστούς που πήγαιναν να προσκυνήσουν την εικόνα της Μεγαλόχαρης ή και να εκπληρώσουν κάποιο τάμα τους...
  Ο κόσμος φέτος είναι εμφανώς λιγότερος, ενώ τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού τηρούνται με ευλάβεια. Οι πιστοί, που πάνε στον ναό φορούν τις μάσκες τους και φροντίζουν να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις από τους άλλους προσκυνητές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.  Εξω από το ναό υπάρχουν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι φροντίζουν να μην εισέρχονται στο ναό, περισσότεροι πιστοί από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ δεν αφήνουν να περάσει κάποιος που δεν φοράει μάσκα.  Παράλληλα, έχει γίνει πρόβλεψη ώστε οι πιστοί να μπαίνουν στον ναό από μία πόρτα και να εξέρχονται από μία δεύτερη.  Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση διασποράς του νέου κορωνοϊού, αποφασίστηκε να μην γίνει λιτανεία στον ιερό ναό του νησιού.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive