Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Αν δεν υπαρχει ενα σκοτεινο και υπουλο σχεδιο…πως συνεβη αυτο ;…

Αν δεν υπαρχει μια ταση να αποδεχθεις , αν δεν υπαρχει ενα αορατο σχεδιο να αλλαξεις , αν δεν υπαρχει μια αγαστη μονιμη δυναμη επιβολης …τοτε πως αυτος ο επιχειρηματιας που εφτιαξε αυτο το παιδικο μπλουζακι αποφασισε να το δημιουργησει; Ηθελε να χασει χρηματα ;….Εκανε επενδυση σε κατι που λογικα δεν θα το αγοραζε κανεις; Αν δεν εχει δημιουργηθει υποσυνειδητα το αγοραστικο κοινο , το ταργκετ γκρουπ που θες να πουλησεις τοτε δεν κανεις καμια κινηση ..αρα αυτος πως γνωριζε οτι εχει δημιουργηθει αυτο το κοινο; ..
Πως γνωριζε οτι θα πουλησει ..πως γνωριζε οτι η συνειδηση των ανθρωπων εχει πια καει και εχει ερθει η ωρα που ενα μπλουζακι με στασεις καμα σουτρα απο παντα θα εχει αγοραστικο κοινο ;
Σκεψου αν εσυ θα εβγαζες ενα μπλουζακι σαν και αυτο ..και ασε τους αλλους να λενε ψευτικη ειδηση ..ακομα και ψευτικη να ειναι τοτε μια ομαδα με σκοπους πιο βρωμικους εστησε ολη την ειδηση ωστε να κανει την ιδια δουλεια απο αλλο μονοπατι..!
Αρα καταληγουμε μονο σε ενα θεμα …οτι ειναι υπαρκτη αυτη η υπουλη και σκοτεινη δυναμη στον πλανητη που ασχολειτε μονο με το να σε ριξει στα γονατα .!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive