Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Γάτος παίζει πιάνο για να πείσει πως ήρθε η ώρα του φαγητού - Βίντεο

Ο γάτος Γουίνσλοου και το μίνι πιάνο του

Γάτος επιδεικνύει το ταλέντο του στο πιάνο προκειμένου να πείσει την ιδιοκτήτριά του πως θα έπρεπε να είναι η ώρα του γεύματος αν και δεν είναι. Με την ιδιοκτήτριά του...
την τραγουδίστρια Κέιτ Νιξ, να τον έχει βάλει σε δίαιτα, ο γάτος Γούινσλοου έχει μάθει να δίνει τα δικά του κονσέρτα, ώστε να τραβήξει την προσοχή, προσπαθώντας όμως όπως φαίνεται χωρίς πολύ ενθουσιασμό.
Με την πρόθεσή του να δείξει πως δεν συμφωνεί με την πιθανότητα να μείνει νηστικός, ο γάτος παίζει ένα μικρό πιάνο επίμονα, αν και μερικές φορές περιορίζεται μόνο στις φωνητικές του ικανότητες, τραγουδώντας a cappella. Η ιδιοκτήτρια της γάτας ανάρτησε στο διαδίκτυο μια από τις διαφωνίες που είχε με το τετράποδο φίλο της και κατά την οποία ενημερώνει το μικρό αιλουροειδές πως θα πρέπει να περιμένει, καθώς δεν είχε φτάσει ακόμα η ώρα του γεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive