Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΣΤΗΜΕΝΑ τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Λεωφορείο Χ95 Σύνταγμα Αεροδρομίο Ελ. Βενιζελος Σήμερα το πρωί Μαρτυρία επιβάτη

Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
"Μας σταματάει περιπολικό στη Μεσογείων, έξω απ τη σχολή της αστυνομίας (μακριά πήγανε), μπαίνουν 2 μπάτσοι στο λεωφορείο, βρίσκουν μια κοπέλα χωρίς μάσκα, την κατεβάζουν κάτω, κάνει δεξιά το λεωφορείο και περιμένουμε να της κόψουν πρόστιμο για να την...
πάρουμε να φύγουμε (φωτό 1). Παρατηρώ ότι γίνεται live ρεπορτάζ με 10μελές συνεργείο, 2 κάμερες, βανάκια και δημοσιογράφο που μεταδίδει το σκηνικό με το πρόστιμο (φωτό 2).
Τελειώνει ο μπάτσος με την κοπέλα, επιστρέφει η κοπέλα με το πρόστιμο στο λεωφορείο, τελειώνει και το ρεπορτάζ, τα μαζεύει το συνεργείο, μπαίνουν κι οι μπάτσοι στο περιπολικό, φεύγουν.
Αυτό ήταν.
Ένα πρόστιμο που κόπηκε για μάσκα ίσα ίσα για να το τραβήξουν οι κάμερες, να παίξει σε 2-3 δελτία και να φάτε τον σανό σας. Καλημέρα σας."

2 σχόλια:

  1. Άραγε ήταν πραγματικοι μπάτσοι.?
    Αραγε η κοπελα δεν ήταν ηθοποιός ?
    Πάντως ρεπόρτερ και μπάτσοι σας περίμεναν υπομονετικά,..
    Περίμεναν μόνον την κοπέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστότατο τὸ σχόλιό σου! θέατρο καὶ καραγκιοζιλίκια ἐνὸς ἐτοιμοθάνατου κατεστημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive