Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Άγριο έγκλημα στο Μενίδι: Γιος έσφαξε τη μητέρα του

Περιπολικό της αστυνομίας
Ένας 34χρονος σκότωσε την 54χρονη μητέρα του στην περιοχή του Μενιδίου, μπροστά στα μάτια του πατέρα του, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (16/06). Με μαχαίρι δολοφόνησε ένας 34χρονος την 54χρονη μητέρα του, στο Μενίδι, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (16/06), και μάλιστα μπροστά στα μάτια του πατέρα του....
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έγινε μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος, στο Μενίδι, όταν ο 34χρονος σε κατάσταση πανικού κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στη μητέρα του.  Η μητέρα του υπέκυψε στα τραύματά της προτού προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.  Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive