Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

«Θρίλερ» με γνωστή γυμνάστρια: Βρέθηκε νεκρή. ΦΩΤΟ

Θρίλερ με το θάνατο μιας νεαρής γυμνάστριας, η οποία μάλιστα ήταν και μητέρα ενεός μικρού κοριτσιού. H Αστυνομία άρχισε να ερευνά το συμβάν και αναζητά μάρτυρες. Η...
26ρονη Amy-Leanne Stringfellow βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο σπίτι της στο Γιορκσαιρ και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.  Έχει επίσης συλλάβει έναν 45χρονο άνδρα, τον Terence Papworth, όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί τι τους συνέδεε. Ο 45χρονος θα εμφανιστεί σήμερα (08/06) ενώπιον του Δικαστηρίου του Ντόνκαστερ. Σε ένα σπαρακτικό μήνυμα, η οικογένεια της 26χρονης έγραψε: «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες και ποτέ δεν θα φτιάξουν πραγματικά. Ήσουν όμορφη και ευγενική και ενέπνευσες τόσους πολλούς άλλους».
Έχει επίσης συλλάβει έναν 45χρονο άνδρα, τον Terence Papworth, όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί τι τους συνέδεε. Ο 45χρονος θα εμφανιστεί σήμερα (08/06) ενώπιον του Δικαστηρίου του ΝτόνκαστερΣε ένα σπαρακτικό μήνυμα, η οικογένεια της 26χρονης έγραψε: «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες και ποτέ δεν θα φτιάξουν πραγματικά. Ήσουν όμορφη και ευγενική και ενέπνευσες τόσους πολλούς άλλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive