Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΑΝΤΑΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΗΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΟΜΠΑΜΠΑ, ΚΛΙΝΤΟΝ. ΝΤΠ. ΒΙΝΤΕΟ

Ira Feloukatzi - Activité Presse
Αγαπητοί αναγνώστες FRN, https://www.fort-russ.com/  Από την πανδημία έως τον εμφύλιο πόλεμο, καλώς ήλθατε στο 2020. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε μαζί σας μέσω όλων αυτών. Μπορείτε να συνεχίσετε να βασίζεστε σε εμάς για να παρέχουμε μια σειρά από απόψεις τόσο έγκυρες όσο και αντιπροσωπευτικές, καθώς και τη δική μας εσωτερική ανάλυση μεγάλων εκδηλώσεων....

Ήμασταν μαζί σας ξεκινώντας με την πρώτη βία του Μαϊντάν, αποκαλύπτοντας πώς το βαθύ κράτος πραγματοποίησε πραξικόπημα στο Κίεβο. Το συνδέσαμε με τους ίδιους οργανισμούς, γραμμές χρηματοδότησης και τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν στην Αίγυπτο, τη Συρία, το Ιράν και τη Λιβύη.
Η Συρία ήταν μνημειακή γιατί είδαμε για πρώτη φορά ξεκάθαρα ότι η αυτοκρατορία των ΗΠΑ τελείωσε.
Τότε οι ΗΠΑ είχαν δύο επιλογές.
Καταργήστε την αυτοκρατορία, αρχίστε να αναδιαρθρώνετε την εσωτερική οικονομία και να το κάνετε εντός του βασικού πλαισίου μιας δημοκρατίας. Εργαστείτε μέσω συνασπισμών για να δημιουργήσετε αντιστάθμιση στην αυξανόμενη κινεζική δύναμη, καθώς θα ενεργούσαν πολυπολικοί παράγοντες. Κοιτάξτε την ένταξη των ΗΠΑ με την οικονομία της Λατινικής Αμερικής. Καταργήστε το ΝΑΤΟ. Βεβαιωθείτε ότι το MIC είναι καλά λαδωμένο και τρέφεται ευτυχώς. Ενθαρρύνετε την πτώση βομβών στην άμμο και το νερό.
Ή Γ 'Παγκόσμιος Πόλεμος.
Ό, τι σκέφτεται κανείς για τον Τραμπ, δεν ήταν το δικό τους σχέδιο για να κερδίσει.
Η Χίλαρι έπρεπε να είναι ο πρόεδρος, και σύμφωνα με τα λόγια του κυρίου παρακάτω, «ξεχάστε αυτό». «Δεν ήταν το σχέδιό τους να κερδίσει ο Τραμπ. Μπορεί να είναι μαλάκας φανατικός, δεν κάνει τη διαφορά. Δεν ήταν το σχέδιό τους να κερδίσει. Είχαν ένα σχέδιο. Και τώρα τρελαίνονται σαν σκατά »
Τούτου λεχθέντος, φυσικά υπάρχουν στρώματα και πολυπλοκότητες. Μπορούμε να το κάνουμε τόσο περίπλοκο όσο η κατανόησή μας για ολόκληρη την πραγματικότητα είναι, με όλες τις εξαιρέσεις, αποχρώσεις και αποχρώσεις του γκρι.
Σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει μια διαμάχη μεταξύ των ελίτ και ότι αυτό είναι τελείως διαχειριζόμενο στη σκηνή, δεν έχουν κάνει την εργασία τους και μάλιστα θα πρότεινα, δεν ήταν μέρος αυτού του αγώνα όπως έχουμε .
Πολλοί στρατηγοί πολυθρόνων εκεί έξω, που παρατηρούν γεγονότα σε τέτοια απόσταση που απλές αφηγήσεις και οι συνηθισμένοι ύποπτοι «ελέγχουν τα πάντα και κρύβονται κάτω από το κρεβάτι» δουλεύουν για αυτούς.
Αυτό το επίπεδο εργασίας PR για τον εχθρό είναι καταπληκτικό. Η ιδέα ότι είναι τόσο ισχυροί είναι ακριβώς το είδος του φόβου και της κολακείας που τους έφτασε εκεί. Είναι σαν οι αμερικανοί κατασκευαστές όπλων να καυχηθούν ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.
Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι πολώνουν τα πράγματα και κάνουν λάθος τόσα πολλά για τον Τραμπ. Μέχρι τη στιγμή που θα το εξηγήσετε σωστά, δεν έχετε προχωρήσει ποτέ στη δική σας πραγματική θέση. Στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είστε υπέρ του Τραμπ.
Ίσως η θέα να είναι διαφορετική στα 35 χιλιάδες πόδια. Αλλά εδώ επιτόπου μπορούμε να μιλήσουμε από πρώτο χέρι για τα ζητήματα διείσδυσης, εκτροχιασμού, humintel που έχουμε αντιμετωπίσει και του πραγματικού πολέμου εναντίον του Trump που νιώσαμε πριν από αυτό, ως πόλεμο εναντίον δημοσιογράφων που καλύπτουν τη Συρία και τη Ρωσία.
Πολλοί ριζοσπάστες, συγγραφείς, αναλυτές στη Δύση δεν μπορούν να καταρρίψουν την αλήθεια έτσι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Μπορείτε πιθανώς να φανταστείτε, ή ίσως ξέρετε.
Σκέφτηκα ότι αυτό που είπε αυτός ο κύριος αξίζει να μοιραστεί. Διαβάζει σαφώς την κατάσταση.  https://www.fort-russ.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive