Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Σεισμός! Εμπλέκουν τον ανιψιό του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και σχέση με λαθρέμπορο καυσίμων!

Σοκ αποτελούν για την πολιτική σκηνή της χώρας,  τα όσα ανέφερε εχθές το βράδυ ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος και αφορούν στην εμπλοκή του ανιψιού του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη,  και γενικού γραμματέα του πρωθυπουργικού του γραφείου, ποινικολόγου κ Γρηγόρη Δημητριάδη....Συνέδριο ΝΔ: Η πρωτοβουλία έκπληξη του Γρηγόρη Δημητριάδη | Alphafreepress.gr 

Ο δημοσιογράφος ο οποίος γλύτωσε από καθαρή τύχη όταν «άγνωστος» προσπάθησε να τον εκτελέσει  και μπλόκαρε το όπλο του,  κατάφερε και συγκέντρωσε καταθέσεις δύο μαρτύρων,  οι οποίες εμπλέκουν ευθέως τον κ Δημητριάδη στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του....

mak5

01.06’’- Δεύτερον: Στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής,  κατατίθεται έγγραφη συμπληρωματική κατάθεση,  στην οποία κατά το δικηγόρο μου κ Αντωνιάδη, κατονομάζεται ο ανιψιός του κ πρωθυπουργού της χώρας,  και γενικός γραμματέας του πρωθυπουργικού του γραφείου, ο ποινικολόγος κ Γρηγόρης Δημητριάδης, κατά τον μάρτυρα ο οποίος έχει βιντεοσκοπηθεί νομίμως σε κάμερα,  και δεύτερον κατά άλλον  έτερο μάρτυρα, να αποτελεί τον ηθικό αυτουργό της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον μου. Ο  μάρτυρας κατονομάζει τον κ Δημητριάδη, επωνύμως, και προτίθεται να καταθέσει στην Ελληνική δικαιοσύνη, ενώ αυτή την ώρα, ο άνθρωπος βρίσκεται σχεδόν κρυμμένος φοβούμενος για τη ζωή του,  και παρακολουθούμενος συνεχώς από ανθρώπους των κρατικών αρχών ασφαλείας. Αυτά λέω ως δημοσιογραφικές πληροφορίες.

02.13’’ – Τρίτον: Ο κ Δημητριάδης κατονομάζεται σε δικογραφία που υπάρχει ακόμη ανοιχτή,  ως ιθύνων νους στη διαχείριση της  Λίστας Πέτσα, στην οποία κατασπαταλήθηκαν χρήματα του ελληνικού λαού και του ελληνικού δημοσίου, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθεί ο έλληνας πολίτης επαρκώς, και να τεθεί η ζωή του σε άμεσο κίνδυνο,  λόγω μη επαρκούς ενημέρωσης γύρω από τα θέματα του κορονοιού.

 02.58’’ – Τέταρτον: Έλληνας εφοπλιστής o οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί  επανειλημμένα για υποθέσεις λαθρεμπορίας,  συνεργάζεται με το πρωθυπουργικό γραφείο και με τον κ Γρηγόρη Δημητριάδη, απεργαζόμενοι τον τρόπο για να με σκοτώσουν,  ή να μου δημιουργήσουν πρόβλημα στην επαγγελματική και οικογενειακή μου ζωή.

03.31’’ – Πέμπτον: Ο γνωστός  Έλληνας εφοπλιστής και κατηγορούμενος στο παρελθόν για υποθέσεις λαθρεμπορίας, επί των ημερών του,  βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία άνθρωπος της ελληνικής καμόρα, ένοπλος, γνωστός και μη εξαιρετέος, ο οποίος   σε μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου,  μου παραγγέλλει να σταματήσω τις εκπομπές αληθείας,  διαφορετικά θα έχω την ίδια τύχη με ανθρώπους οι οποίοι πυροβολήθηκαν και δολοφονήθηκαν με Kalasnikov. Eννοώντας πιθανότατα την δολοφονία, ανεξιχνίαστη ακόμα, της υπόθεσης Καραιβάζ.

04.23’’- Έκτον: Ο ομιλών προτίθεται να καταφύγει στην Ελληνική δικαιοσύνη, καταθέτοντας αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου, διότι η τότε ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας υπό τον τότε αρχηγό τον κ Καραμαλάκη, και υπό τον πολιτικό προϊστάμενο τον κ Χρυσοχοιδη,  κατόπιν επανειλημμένων οχλήσεων,  με άφησαν απροστάτευτο να κάνω ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα να έρθουν και να με σκοτώσουν κάτω από το σπίτι μου.

 

 

Να θυμίσουμε πως εκτός των δεκάδων εκτελέσεων ποινικών, παραμένει ανεξιχνίαστη εδώ και 14 μήνες,  η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ,  παρά τις υποσχέσεις για διαλεύκανση του προηγούμενου ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέα δεδομένα ήρθαν στο φως - «Μίλησαν» τα κινητά τηλέφωνα - Το προφίλ του

 

Μετά από τα όσα καταγγέλθηκαν δημόσια από το δημοσιογράφο, αναμένεται δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ Οικονόμου,  αφού αφορούν στον κ Γρηγόρη Δημητριάδη ανιψιό του πρωθυπουργού και Γραμματέα του πρωθυπουργικού του γραφείου, πρόσωπο που εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός της χώρας,  αλλά και τοποθέτηση των κομμάτων,  αφού πρόσφατα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρας είχε προβεί σε καταγγελία από του βήματος της Βουλής, ο οποίος ανέφερε πως  “Έχει διεισδύσει η μαφία της νύχτας στο Μέγαρο Μαξίμου”, καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα καταγγελία,  η οποία έχει μείνει ανεξερεύνητη.

Στέφανος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive