Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Αυτά κάνουν τα 11 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η κυβέρνηση σε πολλά μέσα για να εξασφαλίσει την αποθέωσή τους!

ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ (ΕΔΩ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΣ & ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣΣτο γνωστό Liberal, ο Θανάσης Μαυρίδης εξομοιώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με… 
 τον Μωυσή που θα σώσει τους Έλληνες οδηγώντας τους στη γη της Επαγγελίας....

Ο κόσμος χάνεται, η παγκόσμια οικονομία βυθίζεται, μας προετοιμάζουν για μεγάλη φτώχεια. Αλλά εμείς, οι τυχεροί Έλληνες, χάρη στο λαμπρό μας αστέρι, τον θεόσταλτο Κυριάκο, θα γίνουμε μια μικρή γη της Επαγγελίας στον χάρτη που θα τρέχουμε αμέριμνοι στα λιβάδια κυνηγώντας πεταλούδες! Είδατε, και το πολύ χρήμα μπορεί να μεθύσει τον άνθρωπο!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ-ΓΙΓΑΣ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗΡΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΟ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive