Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ηράκλειο: Θρασύτατος Αλβανός κακοποιός – Απείλησε, έφτυσε, χτύπησε και το κεφάλι του στο περιπολικό

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Archives - Policenews
Πιο επεισοδιακή δεν μπορούσε να γίνει η σύλληψη. Όλα τα μέσα που μπόρεσε να σκεφτεί εκείνη την στιγμή, χρησιμοποίησε ένας 35χρονος Αλβανικής καταγωγής, προκειμένου να μην συλληφθεί από τους αστυνομικούς, το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο του Ηρακλείου....

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο 35χρονος πρώην κατάδικος για κλοπές, εντοπίστηκε από κλιμάκιο της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ελέγξουν, άρχισε να φωνάζει ότι θα τους κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό, ενώ επιχείρησε – χωρίς επιτυχία- να χτυπήσει μόνος του το κεφάλι του στην πόρτα του περιπολικού.
Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να τον “εγκλωβίσουν” προσπάθησε να φτύσει σε έναν από αυτούς, κατά παράβαση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
Με τα πολλά συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

2 σχόλια:

  1. Ἁρχαιότατος καὶ μεγαλειώδης ὁ ἀλβανικὸς λαὸς μὲ ὑψηλώτατο πολιτισμὸ, μεγάθυμος καὶ ἐλεήμων διότι μᾶς ἐπιτρέπει νὰ ζοῦμε, παρ' ὅτι κατέχουμε ἁρχαῖες γαῖες του. Ξέρετε ὅτι οἱ πρώτοι κάτοικοι στὴν Ἑλλάδα, τήν 3ην π.Χ. χιλιετία, ἦταν Ἀλβανοί;;;;;;;!!!!!!! Βέεεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. → και φυσικα δεν απελαθηκε ποτε ενω ηταν σεσημασμενος/ειχε αποφυλακιστει κλπ... και μιλαμε για σοβαρες και σκληρες παραβατικες και κακουργηματικες πραξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive