Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ο φόβος οδηγός προς την παραφροσύνη. Του Γιάννη Σιτέ

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ: ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ...

Σε όλους τους τόνους μας έχουν δηλώσει οι «μεγάλοι» της γης ότι στόχος τους είναι η μείωση του πληθυσμού της γης και η παγκόσμια διακυβέρνηση, ως το κατάλληλο εργαλείο. Ως μέσον της μείωσης του πληθυσμού ομολογούν ότι θα είναι τα εμβόλια....  Ο Ροκφέλερ μιλά για τον ρόλο του ΟΗΕ στην προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού. Ο Μητσοτάκης μιλά για το πρόβλημα της αύξησης του προσδόκημου χρόνου ζωής (αργούν να πεθάνουν οι υπερήλικες).

Ο Παπανδρέου προβάλει την ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα δώσει την λύση και για την δήθεν «πανδημία».
  Για να πετύχουν αυτούς τους στόχους ένα όπλο είχαν: τον φόβο.
 Ο φοβισμένος άνθρωπος είναι ο δούλος που θα δεχτεί τα πάντα μπροστά στον τρόμο του θανάτου.
  Το φοβισμένο ανθρωπάκι οδηγείται στην παράνοια να πιστεύει ότι -αυτοί που του δηλώνουν ότι θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό (δηλαδή να τον σκοτώσουν) – ενδιαφέρονται για την υγεία του.
  Αγαπητοί συμπολίτες ότι μας επιβάλλουν ή προτείνουν είναι πάντα εις βάρος της υγείας μας.
  Ας δούμε τα μέτρα τους ένα προς ένα:
1. Αντισηπτικά: Καταστρέφουν την φυσική άμυνα του δέρματος και γινόμαστε εξαιρετικά ευάλωτοι προς οποιοδήποτε μικρόβιο στο μέλλον (η χαρά των δερματολόγων).
2. Γάντια: Δημιουργούμε αποστειρωμένο περιβάλλον στα χέρια μας, που είναι ο θάνατος των αντισωμάτων άμυνας του οργανισμού μας. Επίσης στο πλαστικό γάντι κολλάνε πάνω του πιο εύκολα μικρόβια απ’ ότι στο χέρι μας. Ενώ το χέρι μας θα το πλύνουμε με νερό και θα φύγουν, με το γάντι μας θα τα μεταφέρουμε στο σπίτι μας.
3. Μάσκες – Κίνδυνος – Θάνατος: διαβάστε - εδώ.
4. Εγκλεισμός: Δημιουργεί τους μελλοντικούς πελάτες των ψυχιατρείων τους. Τα ψυχιατρεία άλλωστε ήταν τα πιο χρήσιμα «καταστήματα», όλων των ολοκληρωτικών καθεστώτων της ιστορίας.

Συμπέρασμα
Αν θέλουμε να γλυτώσουμε από τους ψυχοπαθείς και δόλιους «κυβερνήτες» του κόσμου τούτου ας κάνουμε, τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που μας επιβάλλουν ή μας συνιστούν.

1 σχόλιο:

  1. Ὅταν ἔχεις κάποιο σοβαρὸ πρόβλημα, ἄς ποῦμε μὲ τὴν Ἐφορία, τὶ εἶνε ἐνδεδειγμένο, νὰ πᾶς ἐκεῖ σπάζοντας, βρίζοντας καὶ πυροβολώντας ἤ νὰ ζητήσῃς βοήθεια ἀπὸ τὸν Πρόεδρο πατέρα σου;
    Κατὰ τὴν καραντίνα, πολλὲς «κόττες», ἀντὶ νὰ τοὺς κάνουν το χατίρι καὶ νὰ βιαιοπραγήσουν, ζήτησαν βοήθεια, γιὰ ὅτι ἀδυνατοῡσαν νὰ πράξουν, ἀπὸ τὸν Πατέρα καὶ νὰ εἶστε βέβαιοι ὅτι ὁ Πατέρας τοὺς εἰσάκουσε καὶ ἔχει ἦ δὴ ἐνεργήσει καὶ θὰ ἐνεργήσῃ συγκλονιστικῶς περισσότερο στὸ ἀμεσότατο μέλλον.
    Διὰ τὴς καραντίνας, διαπράξατε μέγιστο λάθος. Φέρατε πολλοὺς κοντὰ στὸν Πατέρα.
    Ἡ Ὕβρις ἐπιφέρει τὴν Ἄτην (τύφλωση νοός) ἡ ὁποῖα ἐπιφέρει τὴν Νέμεσιν (ὁργὴ Θεοῦ) καὶ κατόπιν τὴν Τίσιν (ὅλεθρον).





    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive