Κυριακή 24 Μαΐου 2020

...Εκει λοιπόν που έψαχνα να βοώ ποιοι είναι στην "παρέα του Κυριάκου που θέλει χάριν της ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ να καταργήσει τις λιγνητικές ΘΗΣ, βλέπω...

....ότι η αμαρτία προηγείται και μάλιστα τα 665 MW που αδειοδότησε η ΡΑΕ έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ και μη θελήσει να "κλαφτεί" κανένας τους, ώς συνήθως. "ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ"...!! Άδεια παραγωγής έλαβε η Τέρνα για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής 665 MW στην Κομοτηνή...

Η ΡΑΕ με σημερινή της απόφαση 08 07 2019 προχώρησε στη χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για το σταθμό συνδυασμένου κύκλου με καύσιμο φυσικό αέριο ισχύος 665 MW, τον οποίο σχεδιάζει η Τέρνα στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.
Σημειώνεται ότι η διάρκεια της άδειας είναι 35 έτη.
Θυμίζουμε ότι στη χώρα μας πέντε ενεργειακοί όμιλοι, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Mytilineos, Elpedison, Κοπελούζος και Καράτζης δρομολογούν επενδύσεις 1,5 δις. ευρώ για την κατασκευή μονάδων φυσικού αερίου συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 3.500 MW.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive