Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Στην Μύκονο έγινε anti-coronavirus σε μυστική τοποθεσία με 100 άτομα, επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. Στα 700 άτομα του Δήμαρχου Αθήνας στην Ομόνοια ήταν ΑΦΑΝΤΟΙ. ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω από 100 άτομα έδωσαν το παρών στο μυστικό party που στήθηκε με μουσική, φωτιές και ποτά. (ΦΩΤΟ: Πάνω ΜΥΚΟΝΟΣ, Κάτω ΟΜΟΝΟΙΑ)
Στην Ομόνοια του δημάρχου Μπακογιάννη δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός ...
Στην Μύκονο δεν κρατιούνται και περιμένουν πως και πως για να επιστρέψουν στους  γνώριμους ρυθμούς του νησιού....
Όπως αναφέρει το Mykonos Live TV, σε μυστική τοποθεσία του νησιού στήθηκε anti-coronavirus party, στο οποίο έδωσαν το παρών περίπου 100 άτομα. Με μουσική, φωτορυθμικά, φωτιές και ποτά το έριξαν… έξω, όπως μπορείτε να δείτε και στο video… Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αστυνομία ενημερώθηκε και έφτασε στο σημείο μετά από 2 ώρες.

1 σχόλιο:

  1. Κανείς δεν πέθανε από Κορονοϊό. Όλοι πέθαναν από υποκείμενο νόσημα. Το παραδέχονται οι ίδιοι που βγάζουν τις ανακοινώσεις. ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΌΣΗΜΑ. Η αιτία θανάτου του ήταν το υποκείμενο νόσημα. Κάποιο άτομο είχε διαβήτη, κάποιο άλλο άτομο είχε πρόβλημα καρδιολογικό, κάποιο άλλο άτομο πέθανε λόγω του ότι δεν βρέθηκε αίμα για αιμοκάθαρση, κάποιο άλλο άτομο είχε νεφρική ανεπάρκεια. Όχι ο εχθρός δεν είναι αόρατος είναι τόσο ανύπαρκτος τόσο όσο οι αεροψεκασμοί που πραγματοποιούνται. Και από ότι ξέρω, γιατί το βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια, μας ψεκάζουν σχεδόν κάθε μέρα. Να σταματήσουν να μας ψεκάζουν και να σταματήσουν να μας τρομοκρατούν από τα Μέσα Μαζικής Ύπνωσης. Αντίθετα κάνουν και τα δύο παραπάνω. Μας ψεκάζουν, μας τρομάζουν και μας ζητάνε έμμεσα να στερηθούμε κάποιες από τις ελευθερίες μας για χάρη της ασφάλειάς μας. Όποιος θυσιάζει την ελευθερία του για χάρη της υγεία και της ασφάλειας. Στο τέλος μένει χωρίς υγεία και χωρίς ασφάλεια. Ζούμε την εποχή της καταστολής των ελευθεριών. Μας είπαν, θα είναι μια μακρόσυρτη διαδικασία. Μας τρομοκράτησαν, πως αν δεν βρεθεί εμβόλιο, που θα αργήσει 1,5χρόνο "την βάψαμε". Μας πασάρουν το ΜΙΚΡΟΤΣΊΠ σε εμβόλιο, το βραχιόλι επιτήρησης, μας κλέβουν την καθημερινότητά μας με χιλιάδες περιορισμούς. Κλείσανε τα σχολεία και θέλουν να τα ανοίξουν με κάμερες επιτήρησης, λες και τα παιδιά είναι σε φυλακή. Αν συνεχίσω να γράφω και άλλα από αυτά που γίνονται τους τελευταίους μήνες, δεν θα με φτάσει ο αριθμός των επιτρεπομένων χαρακτήρων για το μήνυμα. Τι να πω,όποιος δεν καταλαβαίνει, κακό του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive