Σάββατο 16 Μαΐου 2020

«Μου προσέφεραν 2 εκατ. για να γίνω συνοδός πολυτελείας»: Αποκάλυψη «βόμβα» από παγκόσμια πρωταθλήτρια. ΒΙΝΤΕΟ

Στην αποκάλυψη ότι της πρόσφεραν 2 εκατ. δολάρια το χρόνο για να γίνει συνοδός πολυτελείας στις ΗΠΑ προχώρησε η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος Ντάρια Κλίσινα....

Η 29χρονη Κλίσινα ανέφερε πως δέχθηκε πρόταση να γίνει συνοδός πολυτελείας μέσω direct message «από άγνωστο αποστολέα από τις ΗΠΑ». Η πληρωμή που θα έπαιρνε… 200.000 ευρώ μηνιάτικο!
Η Κλίσινα, η οποία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο το 2017, δεν είχε διάθεση ούτε καν να βρίσει τον αποστολέα και απάντησε μόνο πως δεν ενδιαφέρεται. «Μετά σκέφτηκα “είμαι εγώ γυναίκα που μοιάζει ότι θα μπορούσα να απαντήσω θετικά σε μια τέτοια προσφορά;”» ανέφερε στην αφήγησή της η πανέμορφη Ρωσίδα.
Να θυμίσουμε ότι η Κλίσινα ήταν η μοναδική Ρωσίδα αθλήτρια στην οποία είχε επιτραπεί να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο υπό «ουδέτερη» σημαία μετά την απαγόρευση που είχε επιβάλει η IAAF στους Ρώσους αθλητές, λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ –με κρατική βοήθεια- που είχε αποκαλυφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive