Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Αναπτύσσουν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από φύλλα καπνού .ΩΠΑ ΩΠΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΌΣ ΝΌΜΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ....!!!

ΣΗΜ. Να φανταστούμε οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ τις σούβλες το Πάσχα, γιατί ο καπνός σκοτώνει τον ιό; Πονάει το μυαλό μας μ`ολα αυτά.
Το φύλλο του καπνού, στο οποίο προσφεύγει η BAT, παρουσιάζει ιδιαίτερες ιδιότητες με πολλαπλά πλεονεκτήματα, σύμφωνα με τον όμιλο, συνιστώντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον...
για μια αποτελεσματικότερη και ταχεία παραγωγή αντισωμάτων, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές...
«Πιστεύουμε ότι επιτύχαμε μια σημαντική πρόοδο με την τεχνολογική πλατφόρμα μας φύλλων καπνού και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με τις κυβερνήσεις και όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές για να βοηθήσουμε στο να νικήσουμε τον πόλεμο εναντίον του Covid-19», δήλωσε ο Ντέιβιντ ο Ράιλι, ο διευθυντής επιστημονικών ερευνών στην BAT.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive