Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΔΕΗ Μ`ΑΚΟΥΣ; Πλήρωσε τη ΔΕΗ αλλά πάνω απο 2 μήνες .... ξέχασαν να τον συνδέσουν!

Η αίτηση του είναι προς εκτέλεση από τις 25 Ιανουαρίου. Μια ιστορία του απόλυτου παραλογισμού βιώνει ένας οικονομολόγος συμπολίτης μας, αναγνώστης που αφού είδε και απόειδε προσπαθεί να επικοινωνήσει μέσω της ιστοσελίδας μας με τη ΔΕΗ, (τον ΑΔΜΗΕ δηλαδή) μπας και λύσει το πρόβλημα του!...

Ο αναγνώστης μας ενοικίασε έναν χώρο στις αρχές του χρόνου στο κέντρο του Ηρακλείου, στην αρχή της 25ης Αυγούστου και αιτήθηκε νέα σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος. Αφού πλήρωσε κανονικά (335,26 ευρώ ) η αίτηση του είναι προς εκτέλεση από τις 25/1. Από τότε όχι μόνο δεν έχει δει το… φως του, αλλά δεν μπορεί κάν να επικοινωνήσει με τον προϊστάμενο συνδέσεων της επιχείρησης εδώ στο Ηράκλειο, αφού τον αναζητά με κάθε τρόπο, αλλά αυτό είναι αδύνατον!
Έχει αναζητήσει και άλλο τρόπο να φτάσει σε αυτόν, αλλά είτε είναι στην τηλεφωνική αναμονή, είτε πέφτει η γραμμή, το σίγουρο είναι πως εδώ και δυόμιση μήνες ο επαγγελματίας αυτός δεν μπορεί να βρει άκρη στο πρόβλημα του, αλλά ούτε και να συνεννοηθεί, δείγμα πως στην εποχή της τηλεεργασίας, και της εξ αποστάσεως υπηρεσίας, κάποιοι ( και μάλιστα μονοπωλιακά) εξακολουθούν να κινούνται με ρυθμούς αραμπά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive