Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΧΙΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ "ΕΡΙΞΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΣΕ 2 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΒΑΝ

Άγρια συμπλοκή στη Θήβα με νεκρούς πατέρα και γιο - Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες
‘Ενας 48χρονος στη Χίο κατηγορείται ότι πυροβόλησε δύο λαθρομετανάστες, ο κάτοικος του χωριού Χαλκειός φέρεται να πυροβόλησε εναντίον δύο λαθρομεταναστών επειδή τους βρήκε να κλέβουν μέσα στο θερμοκήπιό του....
Οι 2 αλλοδαποί τραυματισμένοι στην πλάτη και στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χίου. Ο 48χρονος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση.

1 σχόλιο:

  1. Όταν η πουλημένη πολιτεία είναι ανίκανη να προστατέψει τους ίδιου τους πολίτες της, τότε ο καθένας μας πρέπει να προστατέψει την ζωή και την περιουσία του. Η χώρα μας είναι ένας ευλογημένος τόπος, αλλά τα τελευταία 40 χρόνια κυβερνάται από άχρηστους, ανίκανους, πουλημένους ανθέλληνες. Πλησιάζει η ώρα του " THIS IS GREECE " και του ¨ ΑΕΡΑΑΑΑΑ " και τότε τους πήρε και τους σήκωσε όλους τους ανθέλληνες προδότες και τους Ευρωπαίους εκμεταλλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive