Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Matteo Salvini: Η ΕΕ δεν είναι πλέον ένωση, αλλά «φωλιά με φίδια και τσακάλια». Ο πρώην υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απειλούν την έξοδο της Ιταλίας από την ΕΕ.

Ο Σαλβίνι κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για την καθυστέρηση των μέτρων για την καταπολέμηση του ιού κορώνας και απείλησε ότι η Ιταλία θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Κοινότητα...

"Πρώτα θα νικήσουμε τον ιό και στη συνέχεια θα σκεφτούμε την Ευρώπη. Και αν είναι απαραίτητο, πείτε αντίο χωρίς να σας πω ευχαριστώ », είπε ο Ιταλός πολιτικός.
Ο Σαλβίνι κάλεσε την απόφαση της ΕΕ «τρέλα» να διαρκέσει 15 ημέρες για να αποφασίσει ποιος πρέπει να βοηθηθεί και αν πρέπει να γίνει καθόλου. Είπε ότι η ΕΕ δεν είναι πλέον ένωση, αλλά μια "φωλιά με φίδια και τσακάλια".
Υπενθυμίζουμε ότι ο σημερινός επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης Giuseppe Conte απέρριψε στο παρελθόν το σχέδιο τελικού εγγράφου σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας του κοροναϊού και έδωσε δέκα ημέρες στους συναδέλφους του για να βρουν μια «κατάλληλη λύση», αυτό θα ήταν κατάλληλο για την κατάσταση. news-front.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive