Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Έλεγχος στη Μόρια για τα παράνομα σφαγεία λαθρομεταναστών στο Κ.Υ.Τ.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη διενήργησε εκ’ νέου στις 19/02/2020  έλεγχο στο ΚΥΤ Μόριας με μικτό κλιμάκιο ελέγχου.  Διαπιστώθηκε ότι, λαθρομετανάστης διέθετε προς πώληση εντός σκηνής πρόβεια σφάγεια... 7kg αγνώστου προέλευσης  και σε παράπλευρη σκηνή βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα 10kg σφάγεια αμνών και αιγοπροβάτων αγνώστου προέλευσης, πάνω σε ρυπαρό ύφασμα, τεμαχισμένα. Τα ανωτέρω κρέατα ήταν αφυδατωμένα με ελαφρά δυσοσμία. Κατασχέθηκαν συνολικά 17kg τεμάχια κρέατος. Το αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης ορίστηκε ως μεσεγγυούχος για αδρανοποίηση και  καταστροφή ενώπιον κτηνιάτρων. Συνελήφθη ο αλλοδαπός , συντάχθηκε αναφορά και ενημερώθηκε η κα. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.   Οι απαραίτητοι έλεγχοι νομιμότητας θα συνεχιστούν από τις υπηρεσίες μας ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση της νομοθεσίας.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ;;;; ΓΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ .ΟΙ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΤΟΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ .ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΟΥ; ΠΟΙΩΝ;
    ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΛΩΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive