Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

«Η Καράβα είναι δική μας». Νυχθημερόν περιφρουρούν ομάδες κατοίκων την επιταγμένη περιοχή- Δείτε τι είπαν στο «Ν» Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ

«Η Καράβα είναι δική μας»
Νυχθημερόν θα περιφρουρούν ομάδες κατοίκων την επιταγμένη περιοχή στην Καράβα που η κυβέρνηση σχεδιάζει να «καταλάβει» ακόμα και με ΜΑΤ, προκειμένου να δημιουργήσει τη δομή κλειστού τύπου προσφύγων και μεταναστών.  Δείτε τι είπαν οι κάτοικοι στην κάμερα του «Ν»:..

«Θέλουν να με διώξουν από την περιουσία μου, θέλουν να μας τελειώσουν όλους. Σε τρία χιλιόμετρα έχει εξοχικά, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο» μας λέει.
«Είμαστε αγανακτισμένοι οι Μανταμαδιώτες γιατί πάντοτε καταλήγουν σ’ εμάς» εξηγεί ένας άλλος κύριος: «Θα μπούμε μπροστά τους και ας μας κάνουν ό,τι θέλουν. Και οι πρόσφυγες θέλουν να φύγουν, δεν θέλουν να είναι εδώ».
«Έχουμε μαζευτεί, έχουμε κάνει την αρχή για να υποστηρίξουμε τον τόπο μας. Θα φυλάμε συνέχεια μέχρι να έχουμε μια θετική εξέλιξη και μια θετική απάντηση. Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, αλλά δεν βλέπω κανέναν να έχει διάθεση να συζητήσει μαζί μας» τόνισε από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» Μανταμάδου, Αθηνά Σουλογάνη, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δρα με απολυταρχικό τρόπο εδώ και τρεις εβδομάδες, «άρα κι εμείς θ’ αντιδράσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε».
Ο π. Χρήστος Τσιτμηδέλλης, εφημέριος του Μανταμάδου τόνισε: «Είμαι κοντά στο ποίμνιό μου και συμπαραστέκομαι στον δίκαιο αγώνα τους».
«Έχουμε κλείσει τα πάντα μέχρι να έχουμε θετικό αποτέλεσμα» ανέφερε μεταξύ άλλων άλλος κάτοικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive