Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Παρακαλω την αστυνομια να με ακουσει για το θεμα της μεσσηνιας και της νεκρης που την εβγαλαν απο τον ταφο της!! Του Stranger…

Προς τους υπευθυνους της υποθεσης με καθε σεβασμο στο εργο σας… Πρωτος στοχος πραγματοποιηθηκε ανακαλυψατε ποιοι το εκαναν , συγχαρητηρια για την αμεση αντιληψη και δραση σας ! Θα πρεπει οπωσδηποτε να ανακαλυψετε τους λογους που το εκαναν, τους υπευθυνους πισω απο την πραξη αυτη! Παιδια 12 ετων δεν ειναι ευκολο...
να αντιμετωπισουν την κατασταση αυτη παρα μονο αν εχουν σαν στοχο κατι πολυ μεγαλυτερο , αν βρισκονται σε μεγαλη δοκιμασια για να πετυχουν κατι ποιο μεγαλο για το μυαλο τους !
Ειμαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεσται συμβουλες απο εναν αγνωστο που δεν ειναι στα δικας σας παπουτσια για αυτο απλα θα αφησω την σκεψη μου ελευθερη προς χρηση σας!
Μια κρυφη σεκτα , μια σατανιστικη οργανωση , μια κρυφη οργαωση θα μπορουσε να ειναι το κεντρικο στοιχειο που οδηγησε αυτα τα παιδια να κανουν αυτη την μακαβρια πραξη , αν εχω δικιο το φαινομενο συντομα θα επαναληφθει ισως οχι με τον ιδιο τροπο αλλα με την ιδια σκληροτητα σε αλλες πραξεις – πιστης και ηρωισμου που θα πρεπει παιδια να αποδειξουν οτι ειναι ικανα να βρισκονται μεσα στις κρυφες αυτες οργανωσεις …!
Θα ειναι απλοτητα να πουμε οτι 3 παιδια και ενας μεγαλυτερος αποφασισαν να κανουν φαρσα για να γελασουν και επελεξαν αυτου του ειδους την τελετουργια ..!
Αν ημουν στην Μεσσηνια και ημουν γονιος θα με εζωναν τα φιδια για το τι υπαρχει στην πολη μου και δεν το εχει καταλαβει κανεις !
Οι γονιοι αυτων των παιδιων μην ασχοληθουν μονο με το θεμα ηπιοτερης τιμωριας αλλα να επιζητησουν και οι ιδιοι την σκληρη πιεση των παιδιων ωστε να μιλησουν για το τι και ποιος κρυβεται απο πισω ..!
Η πληρη αλαθινη απολογια των παιδιων μπορει να φερει στην επιφανεια και πληροφοριες που μπορει να αναφερονται σε μη λογικα η πραγματικα θεματα …. αυτο ειναι σημαντικο παρα πολυ …και απολυτα επικυνδινο να μην ληφθει σοβαρα υποψην ειδικου που θα μπορεσει να χαρτογραφησει τι ακριβως εχει συμβει ..!
Μην αφεθειτε σας παρακαλω πολυ στην επιφανεια και στην απλοτητα μιας λυσης επιπεδου οι ενοχοι συνεληφθησαν …και τελος ! Αν δεν θελετε συντομα να εχουμε παιδια να κανουν πολυ μεγαλυτερες και τραγικοτερες πραξεις στην Ελλαδα !
Μπορειτε να επικοινωνησετε στο εμαιλ μου (katohika@gmail.com) σε περιπτωση που συνατησετε πραγματα που δεν ακολουθουν γραμμικη λογικη και εχετε το σθενος και την θεληση να φερετε εις περας αυτη την υποθεση με σκοπο την προστασια των παιδιων της Ελλαδας ..!
Αν εχω δικιο τοτε αν δεν πραξετε την ερευνα μεχρι τελους θα αφησετε εναν επικινδυνο “ιο” να πολλαπλασιαζεται μεσα στην Ελληνικη κοινωνια με αγνωστο αυτη την στιγμη τι αποτελεσματα θα φερει για την ασφαλεια και την προστασια των παιδιων της Ελλαδας !
Υ.Γ Αν ειστε καποιο οργανο και θελετε να μλησετε για την υποθεση ανευ χαρτοφυλακιου σας εγγυωμαι την απολυτη προστασια στο ονομα σας και τα δεδομενα σας !
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive