Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ταλιμπάν: Εμείς συντρίψαμε το αεροσκάφος στο Αφγανιστάν

Ταλιμπάν: Εμείς συντρίψαμε το αεροσκάφος στο Αφγανιστάν
Οι Ταλιμπάν ισχυρίζονται ότι εκείνοι κατέρριψαν το αεροσκάφος που συνετρίβη σήμερα στην περιοχή Γκάζνι του Αφγανιστάν. Σύμφωνα με το αραβικό δίκτυο Al Arabiya, εκπρόσωπος των Ταλιμπάν ανέφερε...

ότι επρόκειτο για αμερικανικό αεροσκάφος που μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό και πως όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί μεταξύ των οποίων υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι. 

Al Arabiya English

@AlArabiya_Eng
The Taliban shot down a plane carrying US military personnel in Afghanistan's Ghazni, a spokesman says, adding that everyone on board was killed, including high-ranking officials. https://english.alarabiya.net/en/News/world/2020/01/27/Taliban-says-it-shot-down-plane-carrying-US-military-personnel.html …
33
4:23 μ.μ. - 27 Ιαν 2020

Νωρίτερα η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας του Αφγανιστάν, ανακοινώνοντας τη συντριβή του αεροσκάφους ανέφερε ότι δεν πρόκειται για εμπορική πτήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive