Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Αυτοί θα πολεμήσουν τον Βλαδίμηρο; Ελλείψει τεθωρακισμένων οχημάτων, οι Γερμανοί εκπαιδεύονται σε…αυτοκίνητα!


Διεθνώς ρεζίλι έχει γίνει ένας άλλοτες κραταιός στρατός. Αντιμέτωποι με τρομακτικές ελλείψεις είναι οι ιθύνοντες στις γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις , καθώς ειδικά στα τεθωρακισμένα τα προβλήματα μοιάζουν δυσθεώρητα. Eμπιστευτικά έγγραφα...
του στρατού που ελήφθησαν από την εφημερίδα Bild αποκαλύπτουν ότι οι στρατιωτικές μονάδες που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό θα πρέπει να επεξεργαστούν ορισμένες…«εναλλακτικές λύσεις», με ό,τι συνεπάγεται αυτό.  Σύμφωνα με την Bild, αρκετά τάγματα πεζικού αλλά και τεθωρακισμένων που δεν διαθέτουν αρκετά λειτουργικά IFVs θα πρέπει να τα αντικαταστήσουν με συνηθισμένα αυτοκίνητα.  Στη συνέχεια οι στρατιώτες θα πρέπει απλά να…προσποιούνται ότι κάνουν εκπαίδευση πάνω σε αληθινά άρματα!  Στην είδηση που αναμεταδίδει το ρωσικό Russia Today, αναφέρεται ακόμη πως λιγότερο από το 1/5 της προμήθειας τεθωρακισμένων οχημάτων Puma είναι λειτουργικά, φέρνοντας σε απίστευτα δύσκολη θέση αρκετές μονάδες του γερμανικού στρατού.  Η παραπάνω έλλειψη συνδυάζεται επίσης με τα τεθωρακισμένα οχήματα που ναι μεν ανήκουν στον γερμανικό στρατό, ωστόσο έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας εδώ και καιρό λόγω βλαβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive