Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

«Εισβολή» αλλοδαπών στην Ουγγαρία – Πυροβόλησαν οι συνοριοφύλακες – Τι αποφάσισε η Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Μεγάλο το πρόβλημα για την Ευρώπη. Δεκάδες παράνομοι μετανάστες επιχείρησαν να διασχίσουν τον φράχτη στην μεθόριο Σερβίας και Ουγγαρίας. Προειδοποιητικά πυρά έριξαν οι Ούγγροι συνοριοφύλακες....  Επισήμως η Βουδαπέστη έκανε λόγο για βίαιη απόπειρα εισόδου στην χώρα, τουτέστιν εισβολή. Οι τρεις συνοριοφύλακες που βρίσκονταν στο σημείο εισόδου εκείνη την ώρα πυροβόλησαν στον αέρα, προκαλώντας φόβος στους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.  Τέσσερις από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην Ουγγαρία και τελικά συνελήφθησαν από τις αρχές.  Τα προειδοποιητικά πυρά που εξαπέλυσαν οι Ούγγροι συνοριοφύλακες ενδεχόμενα γίνουν παράδειγμα και σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τις ροές παράνομων μεταναστών, όπως η Ελλάδα.  Κανείς δεν λέει να υπάρξουν θύματα, αλλά τα προειδοποιητικά πυρά στον αέρα, σίγουρα αποτρέπουν ορδές αλλοδαπών από το να περάσουν ανενόχλητές τα σύνορα.  Σημειώνεται πως στην Ελλάδα, ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 400 συνοριακών φυλάκων στον Έβρο, προκειμένου να ενισχυθεί η φύλαξη της χώρας, απέναντι στην έλευση παράνομων μεταναστών.  Μάλιστα θα ακολουθήσει και δεύτερος διαγωνισμός για 800 φύλακες στα νησιά του νότιου και βόρειου Αιγαίου.  Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το οποίο επικαλείται πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με πολύ γρήγορες διαδικασίες – πιθανότατα πιο γρήγορα από τον αντίστοιχο για τους Ειδικούς Φρουρούς.

1 σχόλιο:

  1. σοβαρα κρατη:

    ενα μεγαλο ΕΥΓΕ σε ολα τα κρατη και τους λαους τους που λενε ενα μεγαλο ΟΧΙ στην νομιμοποιηση του λαθροεποικισμου
    ολα τα σοβαρα κρατη παιρνουν συνεχεια μετρα και πρωτοβουλιες οσον αφορα την αντιμετωπιση του λαθρομεταναστευτικου,προστασια των συνορων και της εθνικης και κοινωνικης τους συνοχης κλπ...εμεις ποτε επιτελους;οταν παιζεται πλεον κορωνα γραμματα η εθνικη ασφαλεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive