Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Αποκάλυψη. Ετοιμάζουν hotspot στην πλατεία Βάθη για 700 άτομα. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Hotspotkrebatia.jpgΛίγα μόνο μέτρα, από το Δημαρχείο της Αθήνας στη Λιοσίων, η πλατεία Βάθη αποτελεί εδώ και χρόνια σοβαρή εστία εγκληματικότητας της Αθήνας - Πορνεία, ναρκωτικά, βρωμιά σε μία από τις παλιότερες πλατείες της πρωτεύουσας...


Όσοι κάτοικοι έχουν απομείνει εκεί μιλούν για αίσχη και ζητούν την άμεση παρέμβαση της πολιτείας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας ετοιμάζονται να φτιάξουν και hotspot στην περιοχή.  Η λαϊκή ρήση λέει: «Τα 'χαμε χύμα, μας ήρθαν και τσουβαλάτα». 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται και τεράστιο Hotspot στην περιοχή.  Η κυβέρνηση επιθυμεί να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις φιλοξενίας προσφύγων στην ενδοχώρα, ώστε να αποσυμφορηθούν τα hot spot των νησιών. Μια τέτοια δομή ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην πλατεία Βάθη.   

Συγκεκριμένα, μετά από μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής επισκεφτήκαμε το σημείο όπου ετοιμάζει η πολιτεία να δημιουργήσει ένα τεράστιο hotspot ή για να το πούμε πιο «διπλωματικά», ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.   

Στο κόκκινο οι κάτοικοι... Όσοι ζουν εκεί κάνουν λόγο για μία συνοικία που έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια βασιλεύει ο φόβος... Μια σχεδόν «τριτοκοσμική» συνοικία, στις παρυφές της Ομόνοιας, που φτάνει μέχρι τον Άγιο Παύλο.   

Οι μόνιμοι κάτοικοι είναι ήδη στα κάγκελα καθώς στην περιοχή επικρατεί τα τελευταία χρόνια χάος και όπως τονίζουν έχει γίνει γειτονιά ναρκωτικών και πορνείας: «δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε τις πρωινές ώρες στους δρόμους γύρω από την πλατεία.

 Παντού υπάρχουν ναρκομανείς και ιερόδουλες. Βρωμάνε οι δρόμοι. Όπου και να κοιτάξετε όλες τις ώρες θα δείτε σύριγγες πεταμένες κάτω και ιερόδουλες. 

Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε τα παιδιά μας βόλτα» καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής.  


Hotspotsecurity.jpg

Το κτήριο που ετοιμάζει να φιλοξενήσει τους μετανάστες, είναι περίπου 4.500 τ.μ. και βρίσκεται απέναντι από το υπουργείο Γεωργίας.
Ypourgeio.jpg
Τα μαγαζιά που βρίσκονταν από κάτω το τελευταίο διάστημα ως μαγείας ξενοικιάστηκαν όλα!
Magazia2.jpg
Magazia.jpg
Στα παράθυρα, όσο μπορούσε να εστιάσει ο φακός, υπήρχαν στρώματα (ολοκαίνουργια) ενώ στις εισόδους χρώματα που μαρτυρούν ότι όλα είναι έτοιμα για να ανοίξουν οι πόρτες σε λίγο...
Ερωτηθείς κάτοικος τη περιοχής για το τι απαντάνε οι αρμόδιες Αρχές στους «φόβους» των κατοίκων για δημιουργία hotspot τονίζει τα ακόλουθα: «δεν το διαψεύδουν. Δεν το κατονομάζουν όμως hotspot. Μας λένε ότι είναι χώρος φιλοξενίας για μετανάστες. Και μην ανησυχείτε. Ωστόσο δεν βρίσκονται και σε τόσο εύκολη θέση καθώς ο ένας μας στέλνει στον άλλο».

1 σχόλιο:

  1. καταστρεφουν σταδιακα και μεθοδευμενα πολεις,νησια,πρωην στρατοπεδα και εργοστασια,οικισμους,ολυμπιακες εγκαταστασεις και τα ολυμπιακα ακινητα,ομοιως και τους αρχαιολογικους χωρους,παιδικες κατασκηνωσεις,ξενοδοχεια,κτηρια ολων των ειδων και οτιδηποτε αλλο μπορειτε να φανταστειτε

    υποβαθμιζουν μια περιοχη μετα την αλλη ουσιαστικα ολη την ελλαδα ωστε να λαβει την οριστικη της μορφη η νομιμοποιηση του εποικισμου της ελλαδας,για απελαση ουτε λογος φυσικα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive