Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΜΟΥ, O ΚΝΙΤΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ EINAI ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ, ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΣΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ


Τα ακούσατε τα νέα στουρνάρια μου, (Στουρνάρας: Αύξηση στον φόρο του άνθρακα για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή) η οικονομική δικτατορία είναι αόρατη γιατί εμείς φροντίσαμε να είμαστε αόρατοι, να δρούμε και να κινούμαστε αόρατα πίσω από όλα αυτα που πληρώνετε. Εμείς είμαστε που σας οδηγουμε αόρατα εμείς οι αόρατοι τραπεζίτες σας κυβερνάμε με το παταω το κουμπί και βγαίνει η χοντρή. Επειδή δεν έχετε δει και δεν έχετε καταλάβει ακόμη τίποτε...
επειδή δεν υπάρχουν όρια σε αυτο που δεν βλέπετε, το αόρατο, αν και το πληρώνετε με το αίμα σας, σας αναφέραμε ότι η νέα φορολογία δεν θα έχει όρια όπως η ηλιθιότητα σας να καταλάβετε ποιοι πραγματικά είμαστε!!!
Γιατί σαν Κνίτης έχω παραπάνω λόγους να μισώ οτιδήποτε μου θυμίζει την Ελλάδα και τον έλληνα, μισώ το ελληνικό σας πνεύμα και την κουλτούρα σας. Σας βάλαμε να πληρώνετε 24% ΦΠΑ φορολογία ακόμη και στην τυρόπιτα και το μπουρέκι σας. Σας τα κάναμε όλα είδος πολυτελείας και ακόμη ρε κορόιδα δεν καταλάβατε πόσο αόρατοι είμαστε γιατί δεν μας βλέπετε. Το φαγητό σας στουρνάρια μου το κάναμε είδος πολυτελείας και ακόμη δεν καταλάβατε ποια είναι η διαφορά μεταξύ της έννοιας πολυτέλειας και της πρώτης ανάγκης!
Δέκα χρόνια πριν, με το Γιωργάκι, τον παγκόσμιο υπάλληλο μας δρούσαμε πίσω απο το παρασκήνιο αόρατα, σαν αόρατοι πράκτορες που είμαστε. Πριν από αυτόν με το Κωστάκι φρόντησα να μπείτε στο ευρώ γιατί εγώ ο Γιαννάκης Κνίτης τραπεζίτης έκανα τις διαπραγματευσεις να μπείτε στο ευρώ, στην ευρωζώνη και χτυπάγατε παλαμάκια στο Κωστάκι.
Εξαγωράσαμε τους πάντες με τα λεφτά σας αόρατα. Η Γκόλνταμαν Σακς και οι υπόλοιποι αόρατοι λαδώθηκαν όσο δεν πάει το μυαλό σας, δεν σας αφήσαμε ούτε ένα σώβρακο να φοράτε από την υπερφορολογία και τώρα θα φορολογούμε και τις κλανιές σας!!!
Το διοξείδιο του άνθρακα από τις κλανιές σας με ή χωρίς σώβρακο…γιατί επιβαρύνετε με την συμπεριφορά σας το περιβάλλον…εκτός από Κνίτης κεντρικός τραπεζίτης είμαι στην δημοκρατία σας και μετεωρολόγος.

Θα φορολογούμε τις κλανιές των μωρών σας γιατί τρώνε πολύ και κλάνουν υπέρμετρα:

Τις κλανιές των σκύλων σας γιατί τους αγαπάτε

Των γάτων σας γιατί είναι ξεροκέφαλες σαν και εσάς

Των μπουλντογκ σας γιατί βρωμάνε οι κλανιές τους όπως οι κλανιές των αφεντικών τους

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΥ-ΔΩΡΟ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive