Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Χαμός στη Βουλή: Μαινόμενος χοιροβοσκός Πολάκης: Αυτά είναι παπαριές! Μόνο σηκωτούς θα μας βγάλετε από εδώ μέσα. – Ένταση και βρισιές στην προανακριτική για Παπαγγελόπουλο. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για πολακης μαινομενος
Την εξαίρεση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη που μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ζητούν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με τη ΝΔ οι δύο βουλευτές φαίνεται πως γνώριζαν κομμάτια της δικογραφίας στην υπόθεση της Novartis...
και είχαν προαναγγείλει διώξεις πριν τις ασκήσει η Δικαιοσύνη και κατά συνέπεια θα πρέπει να κληθούν ως μάρτυρες να καταθέσουν.
Οι γαλάζιοι βουλευτές θυμίζουν πως ο Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του είχε πει πως γνωρίζει τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες ενώ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με την ιδιότητα, τότε, του κυβερνητικού εκπροσώπου είχε επισκεφθεί τον Άρειο Πάγο προκειμένου να ενημερώσει για την υπόθεση. Σε ότι αφορά στο ΚΙΝΑΛ, έχει εντάξει τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη λίστα των μαρτύρων. «Θα βγούμε μόνο σηκωτοί από την αίθουσα», είπε ο Παύλος Πολάκης και μίλησε για σύμπραξη ΝΔ – ΚΙΝΑΛ. «Όσοι αποκάλυψαν το σκάνδαλο και την «κλεψιά» δεν θα μπουν στο κάδρο», είπε.
«Πραξικόπημα» χαρακτήρισε την πρόταση της ΝΔ να εξαιρεθούν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Ραγκούσης. Την άποψη ότι το αίτημα ΝΔ – ΚΙΝΑΛ νομικά δεν ευσταυθεί, εξέφρασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Αν ανοίξει το πανηγύρι, θα είναι πολλοί που θα χρειαστεί να εξαιρεθούν», είπε, εννοώντας πρωτίστως τον Θανάση Πλεύρη που ήταν σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη την επίμαχη περίοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες όταν Θανάσης Πλεύρης (ΝΔ) και Βασίλης Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ) έθεσαν θέμα εξαίρεσης των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησε σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξής διάλογος:
Π. Πολάκης:
Αυτά ειναι παπαριες

Πολάκης
Δ Μαρκόπουλος:
Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις στην Επιτροπή
Π. Πολάκης:
Θέλετε να μας καταδείξετε ως ύποπτους όχι ως μάρτυρες
Δ. Μαρκόπουλος:
Εσείς βγηκατε στον ΑΝΤ1 κ είπατε ότι γνωρίζετε τους μάρτυρες. Δεν θα μας πείτε από που τους γνωρίζετε?
Κ. Καραγκούνης:
Ο κ. Πολάκης είναι πρόσωπο κλειδί Στην υπόθεση και μέρος της δικογραφίας. Δεν τους φιμώνουμε, αντιθέτως τους δίνουμε βήμα να φωτίσουν την υπόθεση
Γ. Ραγκούσης:
Αυτή η πρόταση αποτελεί κοινοβουλευτικό πραξικόπημα
Η τελική απόφαση θα ληφθεί την Τρίτη με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει πως εάν επιμείνει η ΝΔ στην εξαίρεση, θα θέσουν θέμα Πλεύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive