Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Έκτακτο ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Ράφτη. Του Γιάννη Αϊδινιώτη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το βράδυ της Τρίτης 22/10, για φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Κάστρο στο Πόρτο Ράφτη. Σύμφωνα...
με πληροφορίες του irafina.gr, στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκονται και επιχειρούν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτιά καίει κοντά σε οικίες, και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ απομακρύνουν τους κατοίκους
Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά στο Πόρτο Ράφτη
Η φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Χαμολιά και είναι πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, προκαλώντας έντονη ανησυχία. Στο σημείο βρίσκονται 21 οχήματα της πυροσβεστικής με 60 άτομα, καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και το ΜΕΤΠΕ.
εν υπαίθρο στην περιοχή Χαμολιά, στο Πόρτο Ράφτη Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 60 με 21 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και το ΜΕΤΠΕ.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Η αστυνομία έχει κλείσει τους δρόμους που οδηγούν προς την περιοχή, ενώ η πυροσβεστική σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ, έχει ήδη συνεννοηθεί να απομακρυνθούν προληπτικά κάτοικοι από την περιοχή. Η απομάκρυνση γίνεται με τη χρήση μεγαφωνικών. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και η κατάσταση φαίνεται να είναι σοβαρή.
Το βίντεο έχει αναρτήσει ο Γιάννης Αϊδινιώτης, πρώην προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Καθημερινότητας του Δήμου Μαρκόπουλου.

Δείτε το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive