Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΤΑΡΑ; Πύργος: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες στο δάσος της Στροφυλιάς (ΦΩΤΟ)

Πύργος
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες το πρωί της Τρίτης στο δάσος της Στροφιλιάς. Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους, μία γυναίκα 70 ετών και έναν άνδρα 69 ετών που συμμετείχαν σε εργασίες κοπής δένδρων σε μια περιοχή του δάσους...
που κάηκε το καλοκαίρι καθαρίζεται με την άδεια του Δασαρχείου. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί. Η 70χρονη, κάτοικος Βάρδας, είχε μεταβεί στο δάσος και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνουπέλι μαζί με άλλα άτομα και παρακολουθούσε τη διαδικασία κοπής ξύλων στα καμένα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ένα δένδρο έπεσε πάνω της και συνέπεια τον πολύ σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι της.
Δεύτερος νεκρός
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ωστόσο ήταν ήδη αργά αφού η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.
Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 12 το μεσημέρι, δασικός υπάλληλος στην ίδια περιοχή όπου το Δασαρχείο Αμαλιάδας είχε εκδώσει άδεια για την κοπή ξύλων εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 69χρονος βρέθηκε νεκρός στο έδαφος δίπλα στο τρακτέρ του. Και αυτός είχε πάει στην περιοχή για να κόψει ξύλα ωστόσο η πρώτη εκτίμηση είναι ότι τα αίτια θανάτου του είναι παθολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive