Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Διακοπή αγώνα στο Ρέθυμνο εξαιτίας συνθημάτων για την τουρκική επίθεση στη Συρία. Οι φίλαθλοι ανέβασαν πανό που έγραφε «Against Turkish Fascism» ενώ ακούστηκαν συνθήματα κατά του Ερντογάν

Διακοπή αγώνα στο Ρέθυμνο εξαιτίας συνθημάτων για την τουρκική επίθεση στη Συρία
Απρόβλεπτη τροπή πήρε ένας αγώνας μεταξύ Βραζιλίας-Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου mini football με την ονομασία Socca World Cup, που διεξάγεται στο Ρέθυμνο...

Η τουρκική επίθεση στη βορειοανατολική Συρία επηρέασε μία μερίδα φιλάθλων, οι οποίοι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σηκώνοντας πανό που έγραφε: «Against Turkish Fascism», ενώ φώναζαν συνθήματα υπέρ των Κούρδων και κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Το συμβάν, όπως αναφέρει το rethemnos.gr, έγινε εννέα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, με τους Τούρκους ποδοσφαιριστές να απειλούν με αποχώρηση από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή. Για λίγα λεπτά επικράτησε αναταραχή και αναβρασμός, ωστόσο, μετά από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και με τις παρακλήσεις των διαιτητών για να κατέβει το πανό, το παιχνίδι συνεχίστηκε.
Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της διακοπής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive