Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Η λίστα θανάτων των Κλίντον

Τον περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πολυεθνικός Jeffrey Epstein, ο ποιο σημαντικος κρατουμενος υπό κράτηση των ΗΠΑ, βρέθηκε νεκρός στη φυλακή του στο Μανχάταν. Αυτό συνέβη την επόμενη μέρα μετά από τη δημοσίευση δύο χιλιάδων σφραγισμένων δικαστικών εγγράφων...
που αφορούσαν την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενος παιδιού απο τον Jeffrey Epstein.
Τα έγγραφα περιγράφουν πώς ο Μπιλ Κλίντον ειχε κανει ιδιωτικό πάρτι στο «νηπιαγωγείο» του Jeffrey Epstein.
Η Κλίντον έκανε τουλάχιστον 27 φορές ταξίδια με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Jeffrey Epstein. Οι περισσότερες από αυτές τις πτήσεις ήταν με ανήλικα κορίτσια.
Παρά μια προηγούμενη προσπάθεια κατα της ζωης του μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, η φυλαξη για την ζωη του Επστειν παρακάμθηκε για 30 λεπτά οσα ηταν απραιτητα ωστε καποιος να φτασει στο κελι του Epstein χτες τη νύχτα.
Νωρίς το πρωί τον βρήκαν νεκρό.
Ο Jeffrey Epstein είναι ο τελευταίος σε μια μακρά λίστα απο συγγενείς της οικογένειας Clinton και γνωστούς που πέθαναν μυστηριωδώς ή αυτοκτόνησαν πριν από μια δημόσια μαρτυρία τους.
Το 2016 το CBS Las Vegas δημοσίευσε μια λίστα με τους συνεργάτες του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, που φέρεται ότι πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.
Εδώ είναι αυτή η λίστα.
1- James McDougal – Οι Κλίντον ειπαν ότι ο συνεργάτης του Whitewater πέθανε από εμφανή καρδιακή προσβολή, ενώ ήταν σε απομόνωση. Ήταν βασικός μάρτυρας στην έρευνα του Ken Starr.
2 – Μαίρη Mahoney – Μια πρώην πληροφοριοδοτης απο τον λευκο οικο δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 1997 σε καφετέρια των Starbucks στο Τζορτζτάουν. Η δολοφονία … συνέβη λίγο μετά την δημοσίευσή μιας ιστοριας που μιλουσε για της σεξουαλικες παρενόχλησεις στον Λευκό Οίκο. Τον περασμένο Σαββατοκύριακο, ο γνβωστος Jeffrey Epstein, ο ποιο σημαντικος κρατουμενος υπό κράτηση των ΗΠΑ, βρέθηκε νεκρός στη φυλακή του στο Μανχάταν….. Αυτο εχει να συμβει πολλες πολλες δεκαετιες …να «χασουν» μαρτυρα οι αμερικανικες αρχες ασφαλειας!

Εδώ είναι αυτή η λίστα.

1- James McDougal – Οι Κλίντον κατέκριναν ότι ο συνεργάτης του Whitewater πέθανε από εμφανή καρδιακή προσβολή, ενώ ήταν σε απομόνωση. Ήταν βασικός μάρτυρας στην έρευνα του Ken Starr.

2 – Μαίρη Mahoney – Ένας πρώην εσωτερικός Λευκός Οίκος δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 1997 σε καφετέρια Starbucks στο Τζορτζτάουν. Η δολοφονία … συνέβη λίγο μετά την δημοσίευσή της στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης στον Λευκό Οίκο. 2 – Μαίρη Mahoney – Ένας πρώην εσωτερικός Λευκός Οίκος δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 1997 σε καφετέρια Starbucks στο Τζορτζτάουν. Η δολοφονία … συνέβη λίγο μετά την δημοσίευσή της στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης στον Λευκό Οίκο.
Απλα συμπτωσεις …. καλη σκεψη !
Stranger.///

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive