Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Γελάς; Ντροπή σου φασίστα!! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα άρθρο που η ίδια η σελίδα που το ανάρτησε μετά την κατακραυγή των αναγνωστών για τα όσα παράλογα η αρθρογράφος κατέθεσε εκεί, έπρεπε να λογοκριθεί. Ο λόγος ήταν ότι το εν λόγω άρθρο με τίτλο «Γέλιο:...
το νέο σύμβολο της ακροδεξιάς» έγινε viral (ταχύτατη ιντερνετική αναμετάδοση) με τη κακή έννοια. Τα κλικ και οι αναμεταδόσεις δεν σταματούσαν αλλά γινόντουσαν για τους λάθος λόγους.
H “Lucy Brown” κατάφερε να τρόλαρει το πολιτικά ορθό αλλά και αριστερό Medium.com στο να αναρτήσει ένα άρθρο της στο οποίο καταφαίνονταν εναντίον της ακροδεξιάς λέγοντας ότι το χιούμορ είναι το νέο τους όπλο. Απαριθμούσε πάμπολλες ιντερνετικές προσωπικότητες από κεντροδεξιά και πέρα αλλά έφτανε ακόμα και σε δεκατετράχρονες youtuber και εν τέλει κατέληγε στο «ήρθε ο καιρός να παραδεχθούμε ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε πραγματικά εναντίον της ακροδεξιά είναι τους σκοτώσουμε όλους». Προσθέτοντας, «τότε και μόνο τότε, θα απελευθερωθούμε από το μίσος τους.»
Η ανάρτηση στο Medium εμείνε αρκετά ώστε να προλάβει να γίνει virar, να σωθούν αντίγραφα και εν τέλει να το ρίξουν για να σταματήσει το δούλεμα. Στο tweeter της Lucy είναι καρφιτσωμένο ως τρόπαιο το αντίγραφο του άρθρου της στη Wayback Machine.
Όποιος λοιπόν δεν συμφωνεί με τα 185 φύλα ΛΟΑΤΚΙ και τα ανοιχτά σύνορα στο παγκόσμιο διαδίκτυο και τα κριτικάρει με χιούμορ, είναι ακροδεξιός και πρέπει να πεθάνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive