Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ! Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Άφησε σημείωμα πριν δώσει τέλος στη ζωή της- Η ερωτική απογοήτευση & η σχέση με 43χρονο

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο
Όσο περνά η ώρα και έρχονται όλο και περισσότερες πληροφορίες στην επιφάνεια για την αυτοκτονία της 14χρονης στον ηλεκτρικό του Μοσχάτου, τόσο πιο πολύ συγκλονίζει η υπόθεση. Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, η ανήλικη μαθήτρια φέρεται να είχε καταγγείλει μόλις μία ημέρα πριν πέσει στις ράγες του ΗΣΑΠ ασέλγεια σε βάρος της από 46χρονο ιδιοκτήτη ψιλικών.....
Επιπλέον, η κοπέλα φέρεται να είχε ενημερώσει για την πρόθεσή της να τερματίσει τη ζωή της έναν νεαρό με μήνυμα.     Οι γονείς της 14χρονης μαθήτριας έσπευσαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και από τη στιγμή που έμαθαν την είδηση του θανάτου της κόρης τους, είναι σε κατάσταση σοκ.  Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της συμμετείχαν 12 πυροσβέστες και οχήματα.
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η 14χρονη, που έδωσε τέλος στη ζωή της σήμερα το μεσημέρι, άφησε σημειώμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας της, ωστόσο, αυτό δεν ήθελε να δοθεί στους γονείς της, αλλά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές,δίπλα στο κινητό της 14χρονης βρέθηκε ένα σημείωμα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ερωτική απογοήτευση την οποία βίωνε η νεαρή κοπέλα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό ότι οι γονείς της 14χρονης είχαν καταθέσει μήνυση εναντίον άνδρα που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, κατηγορώντας τον ότι αποπλάνησε την κόρη τους. Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός πλησίασε τους αστυνομικούς λέγοντας «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει». Άλλες πληροφορίες θέλουν την νεαρή κοπέλα να είχε σχέση με 43χρονο άνδρα, που διατηρεί μίνι μάρκετ στην περιοχή του Μοσχάτου. «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε χθες σύμφωνα με πληροφορίες του ο ιδιοκτήτης καταστήματος μίνι μάρκετ. Παράλληλα, φέρεται η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη. Οι γονείς είχαν καταλάβει και πως κάτι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνδρα. Ετσι ο πατριός της πήγε στο ψιλικατζίδικο που διατηρεί ο 43χρονος όπου εκεί τους βρήκαν να ερωτοτροπούν.
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive